Gå til innhold

Regulerings tannlegen min er ond!


FenrisC0de

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Earth657: slutt å klag, det finnes folk som har det så ufattelig mye verre enn deg. Tannregulering er barnemat i forhold til f.eks sånne skinnegreier som skal rette på kraniet litt. Er noen som blir født med et kranie som er for lite eller hva det nå var. Anyways øynene står veldig, veldig ut og derfor må man "flytte" ansiktet lenger frem eller hvordan det nå var. Det gjør iallfall jævlig vondt, smerter 24/7 vist nok. Har ikke regulering nå lenger, men har hatt det og har brukt strikker. Vondt? vel, har opplevd ting som gjør mer vondt for å si det sånn. Du venner deg nok til det her etterhvert ;)

Lenke til kommentar
Ingen ting som en tog bane man kan spare litt mat i. :lol:

Var selv en tog konduktør et år eller to.

Uansett. Min tannlege Luktet altid lasange eller hvitløk. Man av og til luktet han som om han hadde spist DRITT. Ikke lett å sitte der og nesten spy pga at han puster på meg.
Trikset er å finne en yngre dame. (Om du er en gutt i det minste :whistle: ) De lukter så godt. :thumbup: Pluss om du er heldig lener hun bumberene inn til hodet for bedre støtte. Det gjør min nåværende tannlege. :innocent: Men jeg er ferdig med reg, men måtte fikse en tann pga en skade på jobben.

Du får jo masse strikk med farger på. Tok alltid med meg mye mer enn jeg trengte, gav det til jentene i klassen som pyntet håret sitt med 1 mill fletter.

PS Dra til en fattig land. Der er du konge om du har egen togbane. Betyr at du er rik. :thumbup: Endret av L..
Lenke til kommentar

Bare å bruke dobberlt opp om natta vet du... Funka som f det ;)

Som sagt tidligere i tråden: Når metallet går ut får du en feit plastikkplate som dekker rundt tenna. Den kan du ikke spise med og må sikkert ha den på i over 3 mnd.

Blir litt lystigere til sinns når man leser en slik tråd og selv er ferdig med det :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...