Gå til innhold

Service pack 2


Anbefalte innlegg

Hei, jeg installerte service pack 2, men etter at jeg gjorde det, har jeg probemer med antivirusprogrammet mitt, og med å komme meg på nettet, altså, jeg kommer på nettet, men det er ikke noe trafikk, jeg får ikke åpnet noen internett sider eller noe. Er det noen som vet hvordan jeg kan løse dette?

 

Problemet med virusprogrammet er at den er ukjent.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
ja.

kontrollpanel>legg til eller fjernprogrammer, åså sletter du sp2.

innstaller det igjen om et par mnd. når det er litt me stabilt

SP2 blir jo ikke forandret da.

 

Det eneste MS kan gjøre er å lage nye hotfix'er, men det er jo vært kjent i lang tid at mange programmer slutter å funke i sp2. Om du venter et par måneder til så vil ikke programmene plutselig fungere i sp2 hvis de ikke funker nå.

Lenke til kommentar

Det er mange som har problemer med SP2 (meg inkludert). Tipper problemene består i ukompatibel software og drivere. Og før det enten kommer ut nye kompatible drivere, eller hotfixer til SP2 så er det mange som pent blir nødt til å nøye seg med SP1 eller "SP0".

 

SP2 gnagte også om at virusprogrammet mitt var ukjent, men det fungerte topp fordet. Fikk bare masse gnål fra Windows Security Center som jeg måtte slå av.

Lenke til kommentar

Et bra emnefelt er et emnefelt som forklarer godt hva innholdet i posten din går ut på. En bruker bør kunne skaffe seg oversikt over hovedinnholdet i posten bare ut fra å lese emnefeltet. Emnefeltet i denne tråden var ikke godt nok, og har derfor blitt endret slik at det er lettere å forstå hva slags informasjon tråden inneholder. Vennligst forsøk å tenk på dette neste gang du starter en tråd.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...