Gå til innhold

GTA SA - Forsinket i norge?


Anbefalte innlegg

I følge siden GTA3.no så har ikke KE Media (den norske leverandøren) fått inn nok kopier av GTA SA il å dekke hele det norske markedet. Dette betyr at veldig få nettbutikker og spillforhandlere kommer til å få inn kopier i det hele tatt til å dekke forhåndsbestillingene, og mange av kundene må kanskje vente til tirsdag eller onsdag neste uke for å få hendene sine på GTA: San Andreas.

 

**Dette kommer fra en anonym kilde i spillindustrien i norge**

 

 

KILDE: http://www.grandtheftauto.no/

 

 

Hvis dette stemmer så: :cry:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Selvsagt vil de se at de har fått for få kopier. Det er jo salgstriks nr 1 for å få folk til å løpe i butikken. Husker promoteringen før PlayStation (1) ble lansert. Da klaget de over at de hadde ALT for få enhenter, så man var heldig hvis man fikk tak i. Rusler man i butikken ser man så at det flyter over av konsoller.

Lenke til kommentar

Skal ta en telefon til K.E. Media i morgen for å sjekke opp om leveringen er i rute, men det er bekreftet at Take 2 kun leverer 65 000 eksemplarer til det nordiske markedet for dag 1 (og den påfølgende uken). Det vil i praksis si omtrent 15 000 eksemplarer til Norge, fordi vi er nedprioritert i forhold til Sverige og Danmark. Dette kan bety at enkelte butikker ikke får inn så mange eksemplarer de hadde ønsket.

 

På det europeiske markedet totalt er det 1 million eksemplarer tilgjengelig på dag 1. Take 2 har fortalt Gamer.no at de ikke maktet å trykke opp flere i første omgang, men jobber på spreng med å få levert ut flere forsendelser til Norden så snart det er flere eksemplarer tilgjenglig på fabrikken. Det vil si allerede uka etter lansering.

 

Man kan naturligvis spekulere i om dette rett og slett bare er et kynisk triks for å selge enda mer, og lokke folk til butikkene. DesertGlow skisserer et fint eksempel, men man dra dette enda lenger om man ønsker. Se for dere følgende scenario:

 

Butikker i Norge blir forbannet fordi de får under halvparten av det de har bestilt og tipser pressen om dette. Det blir oppslag, og folk går mann av huse for å få tak i et eksemplar før det blir utsolgt. Noen uker etter lager pressen oppslag om at en del butikker har fått det inn på lager igjen, og folk hamstrer på nytt.

 

Deretter går kulturministeren ut å politianmelder spillet, og folk kaster seg på nytt over det siste lageret i de fleste butikker i redsel for at det skal bli trukket tilbake. Pressen tar av, og distributøren skor seg på gratis reklame og sender masse spill ut i butikk for å selge mest mulig. Spillet blir naturligvis aldri trukket ut av salg, og politianmeldelsen trekkes tilbake i steden. Vips er San Andreas en kjempesuksess.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...