Gå til innhold

Det råeste rally-spillet?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Går fint uten ratt og pedaler, men gamepad er i tilfelle en nødvendighet. RBR med tastatur er rett og slett håpløst.

Finnes det noe gode alternativer da?

Nei, ingen gode alternativer.

 

- Kjøp deg ratt og pedaler og Richard Burns Rally - og du vil få deg en kjøreopplevelse du ikke har sett makan til siden Toca 2 Championship og Grand Prix Legends som kom for mange mange år siden (og som begge var nesten like banebrytene). Colin 4 og 05 er også bra (Colin 3 er ikke bra), men har lite å stille opp mot dette spillet (RBR altså). Men som det nevnes over - du må nok ha ratt og pedaler for å få den helt STORE kjøreopplevelsen.

 

Har du dårlig råd kan du like godt gå for Colin McRae 2. Det er bra og det går fint å spille kun med tastatur. Du får det sikkert for 149,- på spaceworld eller no sånt.

 

Hvis du vil ha noe litt utenom de tradisjonelle rallyspillene kan du jo sjekke ut Rally Trophy. Her får du får kjøre klassiske gamle rallybiler sammen med en gal kartleser - faktisk veldig gøy, god grafikk og slettes ikke værst fysikk. Dette får du sikkert også tak i billig..

 

EDIT: OK, Toca2 og GPL var kanskje litt mer banebrytene enn det RBR er, men RBR er FANTASTISK!

Endret av Øl_Mariachi
Lenke til kommentar

Xpand Rally skal visstnok være blandt de beste. Har ikke sett det i butikkene i Norge enda, men enkelte utelandske online-butikker har det.

 

Richard Burns er også bra, men litt urealistisk. Det er ikke normalt at man sklir av veien i 20km/t på en grusvei. Fartsfølelsen i spillet er heller ikke helt god.

Lenke til kommentar

Slenger meg på RBR bølgen eg og. Spiller med tastatur og savner ratt og pedaler, men det går med tastatur og. Å han som sa at det ikkje var så realistisk kan ikkje kjørt mye bil... Helt rått beste rally simulatoren noen gang. Farts følelsen kommer den når du klarer og sette opp bilen foran svingene og få litt fart ut på de små slettene som er.. Grafikken er og helt nydlig noen plasser litt tam andre plasser. Japan ser veldig bra ut!

Lenke til kommentar

Rallisport Challenge 2, må være det beste rally spillet jeg har spilt på lenge.. Varierende og artig. RBR syns jeg blir litt for realistisk, hvis man kan kalle det realistisk da.. Ligger kanskje i 50 bortover veien, en liten stein, og bilen ruller rundt så mange ganger at en skulle tro du lå i 200..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...