Gå til innhold

Kjøpe Eizo 550L fra techline?


grkn

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Eizo har jo bra kvalitet.. så antar det er lite retursaker på dem.. men leser jo ut fra webshoperfaringer at folk klager over veldig sein levering. Så er kanskje smartere å bestille fra Komplett eller Mamoz.

Å betale 100-150 kroner ekstra for å få skjermen kanskje 1 uke tidligere og være garantert god service hvis noe går galt er verdt det mener nå jeg.

 

Edit: ser du er fra Trondheim. Du kan jo sende en mail til Mamoz og høre om de har skjermen inne på lageret sitt her i byen, da kan du bare hente den der og slippe unna porto.

Endret av Bergtora
Lenke til kommentar
Hei, har lyst til å kjøpe Eizo 550L billig fra techline, men tviler litt på at det er så lurt etter å ha lest erfaringene om webshoppen..

Den grå modellen er jo billigst der, men den er bare 200 dyrere på komplett.no

Skal du ha den sorte modellen så er den billigst på komplett.no uansett :-)

 

NB! Tror den modellen TechLine og komplett selger som "grå" er den som er HELT GRÅ (både foran og bak) og ikke to-farge utgaven (som er sort med grå front).

Lenke til kommentar

Men Samsungen har jo hatt en del postinger om død pixler (faktisk den som har mest kommentarer om det) og at baklyset lekker inn. Litt dårligere synsvinkel ene veien også vel (skjønt Eizo 550 har 160/160 i brosjyren, men i bruksanvisningen står det 140/140 ved 5:1 kontrast, hva nå det betyr - hei dere eksperter, hva slags tall-triksing er det?)

 

Skulle hatt alle skjermene ved siden av hverandre (kan jo bestille alle, også sende tilbake de dårligste på 14-dagers returen - he he he)

Lenke til kommentar

Ingen forskjell :-)

 

Tingen er at TCO-03 setter krav til kontrasten mellom skjerm og rammen rundt. En grå skjerm gir mindre kontrast og blir TCO-03 godkjent. Sort ramme er ikke TCO-03 godkjent (for stor kontrast), men den er TCO-99 godkjent, og forøvrig er skjermene helt identiske.

 

PS! Jeg har hatt skjerm med sort ramme (Dell, 5 cm ramme) på jobben. Har ikke merket noe problemer med øynene (hadde CRT skjerm før da, og da hadde jeg skikkelig problemer med øynene).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...