dan2003 Skrevet 20. oktober 2004 Del Skrevet 20. oktober 2004 (endret) Holder på å skal flytte en P4 2,4 ghz Boxed cpu over på ett nytt hovedkort. Såg at der nesten ikke var noe kjølepasta på selve cpu'en men att der var ett tynt lag på undersida av kjøleribba... Trenger jeg mer kjølepasta? eller holder det med det som er der nå? Endret 20. oktober 2004 av dan2003 Lenke til kommentar
Hurley Skrevet 20. oktober 2004 Del Skrevet 20. oktober 2004 (endret) Det er sikkert nok, men jeg ville anbefalt å kanskje fordele pastaen litt jevnt. Man trenger som regel ikke så mye pasta, men det er jo en fordel for kjølingen å ha nok til å dekke igjen alle små riper ol. Edit: Norsk-læreren min ville ikke vært særlig stolt... Endret 20. oktober 2004 av Hurley Lenke til kommentar
C4STOR Skrevet 20. oktober 2004 Del Skrevet 20. oktober 2004 Holder på å skal flytte en P4 2,4 ghz Boxed cpu over på ett nytt hovedkort.Såg at der nesten ikke var noe kjølepasta på selve cpu'en men att der var ett tynt lag på undersida av kjøleribba... Trenger jeg mer kjølepasta? eller holder det med det som er der nå? Det du må/bør gjøre er å gjøre ren ribba og cpu'en med f.eks isopropanol, for deretter å ha på ny kjølepasta. Det er ikke å anbefale at du lar restene av den gamle pastaen være på Lenke til kommentar
wim Skrevet 20. oktober 2004 Del Skrevet 20. oktober 2004 Kjøp ny pasta, koster hundre spenn og varer til hundre prosessorer (ihvertfall mange) Lenke til kommentar
wim Skrevet 20. oktober 2004 Del Skrevet 20. oktober 2004 (endret) EDIT: DOBBELTPOST Endret 20. oktober 2004 av wim Lenke til kommentar
Zeph Skrevet 21. oktober 2004 Del Skrevet 21. oktober 2004 Gammel pasta kan gje dårligare kjøling, og det luraste er nok å rense av all gammal pasta, og slenge på litt ny AS Lenke til kommentar
dan2003 Skrevet 21. oktober 2004 Forfatter Del Skrevet 21. oktober 2004 Tusen takk for svar! Har skaffet meg kjølepasta nå; Titan Silver Grease til 37 kr. Er denne bra nok? Er det bare å fjerne den gamle pastaen og smøre på ett tynt lag på undersida av kjøleribba? Kan jeg bruke fingeren til å smøre på med? Lenke til kommentar
wim Skrevet 21. oktober 2004 Del Skrevet 21. oktober 2004 Ikke smør med fingeren. Bruk kun ett knalltynt lag. Titan Silver Grease er vel bra nok, men det finnes bedre Lenke til kommentar
chrisege Skrevet 21. oktober 2004 Del Skrevet 21. oktober 2004 Offtopic. Hvordan bør pastaen oppbevares? Hvor lenge kan den ligge. Lenke til kommentar
dan2003 Skrevet 21. oktober 2004 Forfatter Del Skrevet 21. oktober 2004 Noen sier at pastaen skal smøres på prosessoren og somme sier at den skal smøres på undersiden av kjøleribben. Har det noe betydning? Lenke til kommentar
C4STOR Skrevet 21. oktober 2004 Del Skrevet 21. oktober 2004 Noen sier at pastaen skal smøres på prosessoren og somme sier at den skal smøres på undersiden av kjøleribben. Har det noe betydning? Man smører den på cpukjernen, er jo litt vanskelig å smøre på ribba sånn at du treffer cpukjernen perfekt uten at det blir masse griseri Lenke til kommentar
Exorchist Skrevet 21. oktober 2004 Del Skrevet 21. oktober 2004 Btw: hva er pes med FOR MYE pasta på da? Jeg mener; når du fester ribbe fast til sokkelen, vil jo laget som ligger der bli tynnet ut til det er på størrelsen med skiktet som er i mellom cpu og ribbe. Jeg har vaffal bare tatt et par dråper midt på core, og skvisa ribba oppå der. Når jeg tar av ribba: PERFEKT resultat! Tynt, fint, jevnt lag med Artic Silver Simen Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå