Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

PCMCIA wlan kort får windows 2000 til å stoppe


Anbefalte innlegg

Hei,

 

Har ett Billion 54 Mbps trådløst nettverks PCMCIA kort... Når jeg plugger det inn på min NY Installerte windows PC så klikker den, det klikket også tidligere når jeg hadde windows 2000 fra før...

 

Modell nummeret er bipac-3020G

 

Noen som vet hvorfor det klikker ? Evt. finnes det noen system patcher som fikser dette ?

 

Definisjon på å klikke er alt systemet stopper helt opp, greier ikke å bevege musen og ingen ikoner "arbeider" ...

Endret av headbull
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har akkurat kjøpt meg et linksys wireless PCMCIA kort. Jeg kjører windows XP, og har akkurat samme problemet som headbull her. Jeg installerer driverne og følger manualen helt. Har prøvd med og uten service pack 1. Jeg har også installert windows på nytt, og byttet kort i tilfelle det skulle vise seg å være ødelagt. Ingen ting hjelper. Kan noen hjelpe oss??

Lenke til kommentar

Finner ingen dokumentasjon om denne maskinen. Bipac-kortet er et 32-bit CardBus-kort, og det fungerer ikke på maskiner med 16-bit PCMCIA-slotter. Du får sjekke dokumentasjonen din maskinen din støtter CardBus. Eller om D-Link kortet du lånte var CardBus.

 

Har du prøvd å start maskinen med kortet i? Eller å installere driveren uten kortet i? Eventuelt prøvd å sette i kortet når Windows er startet i Sikkerhetsmodus? Hvis maskinen har flere slotter, prøvd den andre?

 

Alternative produkter, er de som er basert på USB.

Lenke til kommentar

Med en "feiltakelse" botet jeg opp maskinen med wlan kortet i, å det ser faktisk ut til å fungere :) Har surfet på den i 5 minutter nå, det fungerte max 10 sekund når jeg satt det i mens maskinen stod på :)

 

ups, men etter litt surfing mens jeg sitter med den låste den seg selvfølgelig :(

Lenke til kommentar

Hvis kortet ditt fungerte i fem minutter, så støtter maskinen din CardBus. Har du en fullt oppdatert Windows Update-installasjon?

 

Hvis du ønsker å være mer sikker på produktet du eventuelt kjøper neste gang, så kan du stikke innom Elkjøp. Med 30 dagers returrett, så får du pengene tilbake om det ikke fungerer. Som sagt før, hvis maskinen din har USB2 så kan et USB-basert produkt være et alternativ. Da har du også mulighet til å variere plasseringen av antennen hvis signalforholdene ikke er optimale.

Endret av sofTest
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...