Gå til innhold

Grafikk mangler? MSI 6800 NU 128


Qaracuck

Anbefalte innlegg

Hei jeg satte i kortet mitt og satte på farcry med patch 1.2 , det jeg la merke til med en gang, var at den kule "levende skyggen" på vegger og sånt ikke var der! Jeg vet den skal være der pga jeg prøvde et annet kort (som jeg ødla,Club 3d 6800) Og da var grafikken mye bedre og den stilige skyggen var der! Skjønner ikke hvorfor det ikker er på dette kortet! Har prøvd mange forskjellige drivere og slik! Håper noen av dere vet råd!

 

Dere vert hva jeg mener!! Smartshader 3.0 eller pixelshader 3.0, det er ihverfall ikke på ati sine kort!

Endret av Qaracuck
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jepp, er noe rart for merker grafikken på det andre kortet jeg hadde (club3d 6800nu 128) var MYE penere og pluss det var da denne levende skyggen, vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive det, men det var det som gjorde at jeg hadde lyst på geforce, har hatt ati skjønner du, sinnsykt raskt kort på bekostning av grafikken! Jeg syntes grafikken er viktigst derfor ville jeg har 6800 men ble skuffet da jeg fikk MSI sitt kort!! Spillene funker helt fint, men ser jo at nå er ikke de "skyggene" i farcry, som faktisk var sinnsykt stilig, akkurat som texturen levde! Dette vil jeg har igjen og da må jeg har et kort som har det! Vet noen hva jeg mener egentlig? Hva heter det?

Lenke til kommentar
Ja alt står på fullt! Forbanna irriterende. Dette er min vanlige flaks, endelig får meg nytt skjermkort så er det noe gale!! :nei:

skjekket under skjermkort instillinger at den står på "ytelse" og ikke "kvalitet" ? dette kan løse problemet ditt i doom 3 , som forøvrig ikke er det beste spillet å skjekke fps osv i, pga. doom 3 er full av bugs. ( selvom det er syk grafikk .. ! ) Og som nevnt tidligere, farcry 1.2 er buggy på visse skjermkort, slett, legg inn, og patch til 1.1 ;)

 

Hvis ikke noe av dette funker, last ned drivecleaner 3 HER , kjør clean på både ati, og nvidia, deretter legg inn drivere til kortet ditt på nytt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...