Gå til innhold

Hva I F.. feiler sub'm til z-680?


Anbefalte innlegg

Hei,

 

Nå har jeg hatt logitech z-680 en stund, og er ganske lei av den syke bassen. Den bare durer som faen. Går det ikke ann å fikse på den, så den blir "kjappere"? Jeg bruker optical utgangen. Hvilken utgang anbefaler dere? Btw. Jeg har innebygget lydkort. 6-channels REaltek,ting som er på Gigabyte Nforce 3 250 .

JEg har også hatt de festet til xboxen og dvdspillern, men durer fortsatt like mye...

Pls. hjelp.

HAr prøvd forskjellige plasseringer

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Durer selv om du ikke spiller av noe lyd, eller bare alt for kraftig bass?

Z-680 har desverre ikke så veldig "tight" bass nei.. sitter med annlegget selv, men har aldri opplevd noe som gjør at jeg angrer på kjøpet. Har selv satt bassen på hjemmelaga spikes, men tror ikke det har så mye å si egentlig?

Lenke til kommentar

jo,det er basskontroll. Men den "durer og henger" på en måte. Den er ikke kjapp nok, til musikk bla. Her er med z-680- duuuuuuuuuuuuuuuuuuunkeduuurr duuuuuuunkeduuuurrr, og her med vanlige creative 2.1 sett dunk dunk;P

Og hva skal man med sub,hvis man ikke har noe bass:S:P Kan ikke skru av subben...

Lenke til kommentar

haha snakket med logitech support og en kar som het "Mark".. hørtes ut som om han satt i Nederland!?.. uansett.. ifølge han fantes det ingen oppdatering til Z-680, den eneste løsningen var noe han kalte Z-5300 hehe.. :D et helt nytt sett altså.. jaja.. Osse-Mon.. har du faktisk sjekket at det finnes en oppdatering? :dontgetit:

Lenke til kommentar

Det er en oppdatering. Alle som har under 1.2.1 eller noe sånt skal få gratis oppgradert tror jeg. Jeg prøvde å ringe til logitech, men kom til ei dame som snakket engelsk (dårlig) og ikke skjønte hva jeg pratet om og spurte hvorfor jeg ikke snakket med logitech i norge.. (dit jeg ringte) :S har gitt opp mine z-680 jeg.. kontrollenheten er helt ødelagt :(

Alle høytalerne fungerer, men :(

 

EDIT: Haha, dunka kontrollenheten i bordet i ren frustrasjon! Gjett hva som sprakte "litt" og virket? jo høytalerne!

Endret av IwwY^^
Lenke til kommentar

hvordan finner man ut hvilken versjon man har? for ordens skyld, z-680'n min står i stua og fungerer som høytalere til Tv, DVD, og PS2, ikke Data'n.. men jeg har en bærbar jeg sikkert kan koble opp for å eventuelt sjekke programmvare versjonen, hvis det er sånn det gjøres da?

 

Den volumiøse og trege bassen har jeg fått inntrykk av at er et generelt problem, men hos meg varierer det med hva slags lydspor høytalerne spiller av. Har ikke gjort notater/undersøkelser på dette, men mener at DTS, og Dolby Digital II lyd (fra optisk og Coax) er langt bedre (bedre enn en ren analog/digital forskjell skulle tilsi) enn den analoge gjennom "direct" inngangen på z-680. Mulig det bare er jeg som roter nå, og "ønsker" å høre en forbedring men... noen andre som har lignende opplevelser? :dontgetit:

Lenke til kommentar

Kobla med analoge kabler nå og bassen virker utrolig fin (i motsetning til da jeg brukte mitt innebygde lydkort på ASUS p4c800 deluxe), nå bruker jeg det innebygde lydkortet på min Soltek EQ3801, er no c-media 8 channel greier.

 

Tenker høytalerne krever sitt av lydkortet også!

 

Suben er rask og fin nå ihvertfall!

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Du er ikke den eneste som har det problemet. Bassen er jo umulig å justere ned. Bråker alt for mye... Fint om noen har noen tips!

NÅ er det nok. mener ikke være sur, men bassen er super . Jeg hatet bassen helt til jeg installerte winamp 5.05. der kan man justere bassen og da blir anlegget super diggbart.

 

Jeg har også realtek ac97 innebygget, og det fungerer fint. I starten brukte jeg wmp, men det var en åpenbaring for meg da jeg prøvde musikken i winamp. Last det ned og slutt med sytinga. :thumbup: (mener ikke være sur eller no, men winamp er SUPERT :!: )

Endret av mbarone
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...