Gå til innhold

Brenne 3 plater samtidig?


Porky

Anbefalte innlegg

Skal gå til innkjøp av 3 brennere. Det jeg lurer på er om det i det helle tatt er mulig å brenne feks 3 plater samtidig (med samme innhold)?

 

Har tenkt å bruke Nero. Hvis det går an, lurer jeg også på om hvor kraftig maskinen bør være for å få det til.

 

Sist men ikke minst, noen forslag til en god og pålitelig brenner. Vurderer Plextor, men veldig få butikker som har noen slike, andre forslag? Pris spiller ikke noen role men de må være ide.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hadde jeg hatt plass til 64 brennere, kunne jeg brent på alle samtidig.

 

Jeg bruker pr. i dag 2 dvd brennere, en Sony DRU-500A og en Benq DW822A

som jeg brenner flere kopier av samme plate.

Bruker Stomp RecordNowMax, og ikke Nero

Har heller ikke nevneverdig problemer med hastighet heller

Endret av Wipeout
Lenke til kommentar
brenner du platene SAMTIDIG eller automatisk etter hverandre

Hvis det er undertegnede du refererer til, så brenner jeg platene samtidig

 

 

Når det gjelder gode brennere, så er BenQ DW1620? meget bra. Tror det er det den heter, den skal ifølge OC-Freak være meget god

Endret av Wipeout
Lenke til kommentar

skal se på den Benq saken hvis Oc-freak sier den er bra er den nok det :)

 

Sata er ikke aktuelt denne gangen. Når det gjelder IDE buss, så er det vel 2 brennere som må kjøre på den samme og den tredje sammen med harddisk. Sikker at det kan være krøll hvis 2 brennere kjører på samme ledning bearcalrsen?

 

Har du fått teste det. Det som kommer til å bli brent er audio filer, hvilken hastighet er lurest å velge for å brenne slike filer...

Lenke til kommentar

Vel. Som flere antyder her blir det noe annet hvis brennerne brenner synkront. Har en cdbrenner (LG 52x) og en DVDbrenner (NEC ND-2500a) og når begge brenner på forskjellig "session" fra samme disk, blir bufferet noe ustabilt. Har 1.2gb ram, og klarer ikke helt å se at det skal ha noe med saken å gjøre. Det som blir flaskehalsen er at disken må lese fra flere punkter samtidig, og da halveres jo hastigheten (om ikke mer). At Plextor er mye bedre enn andre brennere har jeg enda til overs å se med dagens brennere. Før i tiden var det nok litt sånn, men brennere i dag har stort sett samme egenskaper (buffer underrun, safeburn osv). Bare du ikke setter brennerne i PIO mode, så vil det nok gå bra med hvilken som helst brenner. Har selv hatt 6 forskjellige LG brennere, 1 yamaha brenner og 2 HP brennere, og 1 NEC, og LG'ene er de jeg har vært mest fornøyd med (av rene cd-brennere). Billige er de også.

 

Hvis det er DVDbrennere det er snakk om ville jeg gått for NEC ND-3500A eller 2510A

 

Vil også avkrefte ryktene om 2 brennere på samme kabel, da dette går utmerket!

Endret av DJ-JK
Lenke til kommentar
Dersom brennerene brenner synkront, trenger du bare å lese dataen 1 gang ikke 3. Derfor vil det neppe bli noe større problem å brenne 1 enn 3 samtidig. Vel og merke hvis du har et program som støtter dette. Har aldi prøvd dette selv men vet det skal være mulig.

Det virker flott her, ikke noe problem :!:

 

Og ville fortsatt gått for BenQ brenneren, da OC-Freak, som forhåpentligvis? sitter inne med endel kunnskap om dvd brennere ville ha kjøpt denne

Endret av Wipeout
Lenke til kommentar
Om du skulle få det til så ville nok hastigheten bli MEGET lav.... det er grenser for hva du kan trykke gjennom "systemet" sammtidig.

Man trenger ikke noe rå hardware for å brenner med flere brennere på en gang. Hsuk at CPU-load ligger på bare noen få prosent når man brenner med en plate av gangen så CPU'en er kraftig nok til å brenne en haug med plater samtidig. Når det gjelder harddsiker så får ikke den noen ekstra belastning siden den kun trenger å leste ett eksempler av innholdet som skal brennes ut på mange brennere.

 

Nero bruker ikke spesiellt mye minne, og bruker ikke noe mer ved brenning av flere plater. Det er jo det samme som ligger i bufferen om man brenner en eller flere plater samtidig.

 

Jeg har ikke brent flere plater samtidig på mange år, men det gikk i hvertfall fint med Nero for ca 3 år siden, så jeg kan ikke skjønne annet enn at det går like fint i dag.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...