Gå til innhold

den ultimate spillskjerm


nosto

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg vil vel tro de fleste her vil anbefale NEC 1760NX, og 1770NX når denne kommer. Men den koster tett oppunder 5000.

Selv har jeg en Samsung Syncmaster 710N, riktignok ikke med DVI som 17600`n, men nesten like skarpt bilde, pga kontrastforhold, 600:1 mot 1760`s 450:1.

Samsung-skjermen koster 3500 og er et virkelig godt kjøp, er meget stilren, og du kan ca ikke spore etterslep med mindre du bruker måleverktøy :p

Lenke til kommentar

takker

har tenkt på den samsungen.men er crt skjerm bedre?til spill.

har nå en philips 180mt lcd 25m/s.begynner å bli litt gammel men fines ikke etterslep som jeg kan se.men fargene er litt blasse.spilt doom3 og cs-s

Endret av nosto
Lenke til kommentar
Selv har jeg en Samsung Syncmaster 710N, riktignok ikke med DVI som 17600`n, men nesten like skarpt bilde, pga

Det har vært endel som klager på at bakgrunnslyset lekker inn øverst/nederst på 710-serien (selv om det ikke er nevnt i noen tester). Merker du det på din? Kan ikke finne noe annen negativt med 710T (som jeg har sett på), men men...

Lenke til kommentar

Ser folket skryter VELDIG av NEC 1760NX her, men iht specen er den jo ikke den beste av disse skjermene. Blant annet synsvinkle på 140 / 120 (flere av de andre har jo 160 / 160). Er det noe kluss med hvordan de forskjellige måler dette? På papiret er jo både Samsung 710V og T bedre (både bedre respons og synsvinkel), samme med Eizo 550 (samme respons, bedre synsvinkel). Forklaring noen?

Lenke til kommentar

specks betyr ingen ting i denne verden ;)

 

He he, må si jeg har stor kost meg i dag med alle dine poster. her snakker man om en som setter seg inn i saker og ting før han kjøper noe. Dette er utrolig bra.

 

Når du kommer til det nivået at det begynner å bli lett for deg å velge vil du se at du sitter igjen med to produsenter: eizo og Nec.

 

Eizo er best på det statiske bilde, mens Nec er best på det dynamiske.

 

Jeg la med et vedlegg i en post du deltar i, slik at du kan sette deg mer inn i verden. Dog er det dokumentet snart 1 år gammelt. Kanskje jeg finner på å lage en ny post om emnet....

Lykke til ;)

Lenke til kommentar
specks betyr ingen ting i denne verden ;)

poster. her snakker man om en som setter seg inn i saker og ting før han kjøper noe. Dette er utrolig bra.

Jeg vet ikke helt jeg, som regel får jeg jo aldri kjøpt noe :-)

 

Akkurat nå skal jeg ha ny harddisk, digitalkamera, skjerm, og kanskje ekstralys på bilen - og ja - det er samme "valgets kvaler" alle steder :-)

 

Enesten jeg er sikker på er at jeg skal ha den nye DVD DL brenneren til Plextor!

Lenke til kommentar

Ofte nok. Det hender jeg svarer på MSN-meldinger stående når jeg oppdager de på vei forbi kontoret. Men 1760NX er det nesten ikke kontraster å se i det hele tatt, så jeg må bøye meg eller sette meg for å se skjermen skikkelig. 140 er litt for lite, men det er prisen man må betale for en rask skjerm. Jeg har fortsatt til gode å se en TN-basert skjerm med 160 som oppgitt synsvinkel, hvor kvalitet på kontrast og farge holder seg "helt" til 160 frader.

Lenke til kommentar
Hvor ofte setter du deg ned foran PC'en og stiller skjermen på skrå? ;)

Nja, det er vel ikke det der er snakk om. Men det jeg har sett på mange LCD skjermer er at fargene er forskjellige oppe og nede (mørke blå oppe enn nede f.eks.) og dette har med at synsvinkelen er forskjellig fra øyet til toppen og bunnen av skjermen. Meget tydelig på min laptop (som er noen år), men ikke i hele tatt på Dell LCD'en på jobben. På vår Samsung 173VT (touchskjerm) som jo er ganske nye er det VELDIG irriterende. Vil IKKE ha en slik skjerm hjemme!

 

Er dette relatert til TN kontra VA skjermer tro (at VA er de som ikke har fargeforskjell uansett vinkel) eller kan gode TN skjermen være bra her også?

 

Og jeg mener ikke at det skal være likt helt til 160 grader, men det MÅ være likt opp og nede når jeg sitter rett foran skjermen (hvis det ikke er det på TN skjermer så må jeg leve med etterslep på en VA eller vente på raskere VA).

 

(testet min gamle laptop LCD mot min gamle CRT skjerm med de spillene og programmene dere har anbefalt, og CRT'en hadde faktisk mer etterslep, så jeg tror egentlig ikke at jeg villle bli plaget av etterslepet på en 25ms LCD heller)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...