Gå til innhold

Hvordan ser det ut inni kabinettene deres?


Anbefalte innlegg

Drittpent kabinett, RESPEKT!

Men hadde det vært mitt så hadde jeg nok valgt å ha kun grønn farge inni kabinettet.

Foran trengs det ikke gjøre noe med!

Kan du forresten sende link til hvor man kan få kjøpt det?

7158227[/snapback]

Det er et moddet Lian Li kabinett. Kabinettet selges på microplex.no men du finner aldri noe likt dette i butikken.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Takk for tilbakemeldinger! Kabinettet er et lian li pc71b og selges som nevnt på microplex. Jeg har da bare grønt innvending i kabinettet så vidt jeg kan se? Kommer også til å lage en del plexi-profiler inni kabinettet og kle disse med sort på baksiden, så det skal nok bli ganske så gjennomført til slutt ;)

Lenke til kommentar
takk for tipsene spirre!

 

da er harddisken flyttet og sleeve kit skal bestilles straks..

ble masse endringer nå så jeg får legge ut nye bilder når den er helt ferdig...

 

en ting: hvorfor funker det ikke å sleeve utenpå psu kablene?

 

Axel

7155003[/snapback]

jeg har sleeva alle kablene uten og ta av kontaktene. det krever bare litt tid. det du må gjøre er og fresse kontaktene sammen med ledningen sammen slik at diameteren på kontakten bli minst mulig og teipe rund slik at strømpent glir over kan også hende du må ta i ganske hardt for og få dem over kontakten, det måtte jeg kommer an på max diameteren dil strømpen. det som er verst og få på er krympeslangene hvis du skal ha på de som skal passe perfekt..

7156560[/snapback]

det funker å strømpe kablene med kontakter på, men det blir bedre når du tar de av, da kan du bruke mindre strømper og krympeslanger, samt at det er lettere å få det på.

 

når det gjelder dette du lurer på med å bytte kabelstrømper på ocz psu'en din, så skal jeg ikke nekte deg å gjøre det, jeg bare mener at orginal strømpene er pene, som de er, samt at det er det mest gjennomførte kabelstrømpe opplegget jeg har sett til dags dato. problemet her er at du kan ikke angre deg om du tar de av, og dersom du legger nye over de gamle så blir det ikke så bra, det har jeg prøvd før på en northq psu, og det funka ikke, ble alt for tykt og klumpete.

 

for all del, bare gjør det om du vil, men ikke vis resultatet til meg, for jeg synes det er idiotisk å kødde med orginal kabler av det kaliberet.

 

ser fram til de andre endringene dine da, dette blir bra :humbup:

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...