Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

MSN Messanger - sikkerhetshull?


Anbefalte innlegg

Som de fleste har sikkert merket så har MSN Messenger vært ustabil de siste timene. Det står også en artikkel som omtaler dette på Digi.no(http://php.digi.no/php/art.php?id=110702) I artikkelen kommer det desverre ikke så godt frem hva som egentlig skjedde.

 

Uansett, opplevde jeg nettopp noe scary. Om det har en sammenheng med hva som har skjedd de siste timene eller ikke, tør jeg ikke å si.For få minutter siden skjedde det noe helt underlig da ei venninne av meg startet en samtale. Nicknamet og mailadressen til personen (som viste seg å være venninna mi) var en helt annen en den faktiske mail adressen hennes. På hennes skjerm stod nicknamet og mailadressen som vanlig, mens den på min skjerm var en helt annen. På hennes skjerm var nicket mitt annerledes en hva jeg hadde oppgitt, mens mailadressen den samme. Jeg ringte med en gang for å sjekke om dette virkelig var venninna mi, noe som stemte. Teksten var den samme. Kort tid etter, ble samtalen brutt. Mail adressen hennes som ble oppgitt (falske) var: [email protected].

 

Noen som har lignende episoder, send meg en privat msg. Uansett, etter dette begynner jeg å miste troverdigheten til msn. Har brukt systemet siden dag 1, og bruker det til daglig og har aldri hatt lignende problemer. Men etter dette har jeg blitt svært skeptisk. Msn må ha store hull i systemet en plass, og det er det tydeligvis noen som har klart å utnytte. Kanskje er dette er den egentlige grunnen til at Msn har vært slik de siste timene? Ikke vet jeg.. Men det viser vell bare at man igjen skal være kritisk til alt som har med Microsoft å gjøre..?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
' date='11/10/2004 : 17:22'] Uansett, etter dette begynner jeg å miste troverdigheten til msn. Har brukt systemet siden dag 1, og bruker det til daglig og har aldri hatt lignende problemer.

Denne var jo bra. Her sier du at du aldri har har lignende problem og har brukt den hele tiden. All programvare har måter å bli utnyttet på. Det spesielle med software fra MS er at alle er ute etter å 'ta' dem, da flest brukere bruker software fra dem.

 

Er du redd for at noen utnytter hull i programvare, så bør du nok la være å være på nett, for de finner hull i alt.... til og med i Linux.

Lenke til kommentar

Virker som serverne til M$ feilsender en masse meldinger. Sliter med å få kontakt med flere i lista mi og jeg har fått noen totalt fremmede meldinger. F.eks "[23:17:15] (8)Duele como duele la soledad duele tanto q me cuesta decir lo q siento x ti (W): con la resaca d anoche". Antar det er portugisisk, men jeg kjenner da ingen som snakker det, ei heller snakker jeg det selv :roll:

Endret av Atpn
Lenke til kommentar
Kom problem hos meg og. + Etter eg lasta ned msn messenger 7.0 beta virka denne i 3 dager, så klikka den. Så no må eg køyre på den gamleste versjonen.  :nei:

 

Dårlig forklart, eg kommer med screenshot.

INstaller 7.0 og legg inn CVR-patchen

CVR-patchen Og CVR står for ka? :dontgetit:

Endret av zefler
Lenke til kommentar
ok... fikk nettopp noe rart opp (skjelve)

 

satt å skrev med en venn.. plutselig starta han en sånn der webcam greie..

nei hva faen.. ei kjærring som satt naken.. enten har han kobla tv'n til maskinen eller så er det noe feil.. for han kommer iallefall ikke å få seg dame.

Free porn :!:

JEEEI!!

 

sitter foresten å ser på enda :!:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...