Gå til innhold

Prøveperioden er ute !


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hadde du bare vært mann nok til å slette flameposten din og be egkro om unnskyldning, så skulle jeg ikke hengt meg mer opp i dette.

 

Men dessverre så synes du tydeligvis at det er fullt fortjent og går bare i angrepsposisjon mot alle som er uenig med deg her.

 

Beklager å si det, men sånne som deg ødelegger forumet for alle andre. Har du ikke lært folkeskikk?

 

Mange sterke meninger fra meg kanskje, men ikke mer enn doogie har fortjent.

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-05-20 18:16, Hauge skrev:

Quote:


Den 2002-05-16 13:00, DrDoogie skrev:

Hvorfor har menn brystvorter?


 

Fordi de blir utviklet før kjønnet på fosteret blir bestemt... :smile:

 

Trodde ikke det. Kjønnet blir jo bestemt av kromosomene i sædcellen, og jeg trodde hverken eggceller eller sædceller hadde brystvorter... Jeg tar sikkert feil.... =)

Lenke til kommentar

Vil et program ville kunne legge inn informasjon om prøvetid andre steder enn under c:windows?

 

Å formatere vil helt klart fungere, men vil det holde å slette katalogen til programmet under c:Program Files, slette hele c:windows og legge windows inn på nytt?

 

mvh

Are-Harald.

Lenke til kommentar

Det er veldig lett å gjemme en register key langt inne i registeret, og veldig vanskelig å finne den igjen hvis du ikke vet nøyaktig hvor du skal sjekke :smile: Angående menn med brystvorter: Alle fostre begynner som jenter, og utvikler brystvorter. Først i puberteten begynner jentene å utvikle bryster.

Lenke til kommentar

Ta en titt på http://www.sysinternals.com

 

Der vil du finne et par hendige utilities, som f.eks.

 

Filemon - Lar deg overvoke all filaksess.

Regmon - Lar deg overvoke all registeraksess.

 

Begge disse to lar deg filterere på hvilke prosesser du ønsker å logge.

 

Det er ikke alltid lett å finne ut hvor programmer leter etter informasjon hen, men ved hjelp av disse verktøyene har man en liten mulighet i alle fall.

 

Vær forøvrig veldig forsiktig med å slette noe fra registeret. Forsøk heller å rename nøklene (putt på en '_' i navnet f.eks.) slik at ikke programmene finner dem. Da kan du lett gjøre en 'undo' etterpå.

 

-Vegar

 

PS: Synd at masse folk som tror de kan alt, men som plutselig innser at det finnes ting de ikke kan svare på, blir så usikker på seg selv at de må lage masse ståk rundt seg selv for å dekke over denne usikkerheten. Dette er den samme atferden som man finner igjen hos små barn og sjimpanser...

Lenke til kommentar

Hei.

 

Alle her ser ut til å ta spørsmålet med vinkling til å omgå trial-perioden, men det fins andre måter å se det på... Syns dere virkelig at det er kult at det blir liggende igjen informasjon i register/harddisk etter at dere har avinstallert et program? At registeret og kaoset øker pga at du vil prøve noen programmer? Jeg synes ihvertfall ikke det er noe særlig. Noen programmer (f. eks diskkeeper) starter en prosess som går på maskinen din hele tiden (DKservice.exe i eksempelet). Er dette kult. Jeg synes det er heller frekt at trialware produsentene skal legge igjen dritt på maskinen min, og rydder gjerne opp igjen manuelt. Du trenger ikke å være en snik av den grunn!

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Det flameskjemaet var faktisk ganske morsomt, merkelig at jeg ikke har sett det før. Må legge til at jeg ikke synes HW.no's forum er den rette plassen for slikt, da de 'aller' fleste som poster her holder seg saklige og seriøse, noe som er bra.

 

Det er alt for mange forums som blir ødelagt av gjennomgående "bad manner"

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...