Gå til innhold

Hip Hop-tråden - les reglene


ehs5

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hmm jeg stikker til spania imorgen.. Noen som har noen fete tracks å anbefale? Trenger noe nytt å chillen med ved poolen. :> Noe allah masta ace, non phixion , swollen members,sweatshop union, dilated peoples, talib kweli.. Hører på det meste igrunn.

9118119[/snapback]

 

Hørt en del på Citizens of Sleep - Sometimes I Just Can't Get Outraged Over Copyright Law som du finner gratis til nedlastning her.

 

Myspace

www.myspace.com/barakanoel

 

Anmeldelser

Okayplayer

Rapreviews

 

Ellers kan jeg jo anbefale samtlige A Tribe Called Quest album, som du sikkert allerede har hørt om. Minstrel Show av Little Brother er også ganske chill.

Lenke til kommentar
jeg syns urørt er veldig bra. jeg syns f.eks at dvd og optik er nesten like gode som karpe diem. andre som syns mange på urørt er like gode (bedre) enn de som er "proffe"?

Veldig enig. Det er mange flinke folk på urørt, og jeg liker "slik" musikk like godt som "skikkelig" musikk. Men dette viser bare at enten, så er amatørnivået høyt, eller proffnivået lavt her i Norge. :) Endret av NorthGarden
Lenke til kommentar
Hva synes folk her om Lil'Wayne?

9120641[/snapback]

 

God teknisk rapper, kanskje den beste mainstreamrapperen nå om dagen, men soloalbummene hans har stort sett vært kjedelige. Artig å høre ham på gjestevers tho.

9120789[/snapback]

 

Nja, elsker hans to første plater pluss Carter-platene jeg da. Beste platene er Tha Block Is Hot og Tha Carter. Men jeg kan forstå at folk syns stemmen hans blir plagsom. Selv om det fins verre(Lil Boosie og Turk :p)

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...