Gå til innhold

Fps i cssource er et mysterium. Trenger hjelp


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
I source er prosessoren flaskehalsen i mange tilfeller i motsetning til de fleste andre spill der det er grafikk kortet som avgjør.

Er en kommando som hjelper en god del på akkurat dette, men jeg husker den ikke i farta.

finn ut hva den er da.. selv om jeg syntes det hørtes VELDIG rart ut.. jeg har 3.1ghz ikke kom her og si at det er for lite selv for source..det er mange som har mindre enn meg og ikke har det problemet..

Lenke til kommentar
Jeg kan bare si det med en gang. Jeg har drit dårlig fps i cs source, når det er store områder og når det skjer mye så detter jeg ned til 15-20. det går ikke å spille med dette.

 

Her er det rare. fpsen min er uforandret uansett hva jeg gjør. Det har absolutt ingen betydning om jeg har den laveste oppløsningen og setter alt på low, eller om jeg spiller med 1600*1200 med alt på high. dette forstår jeg ikke.

 

Jeg har pentium 4 2.8 1024 ram og 6800 ultra. Da burde ikke fpsen ligge på 15-25 70% av tiden jeg spiller, ikke sant? Dette er da med alt på low, aa off og 800*600 oppløsning. Jeg har akkurat formatert ,så pcn skal være rein for gamle drivere og annen dritt som kan ødelegge. Hvorfor er fpsen elendig? Hva skal jeg gjøre?

prøv å sette lydkvaliteten på "low"

Lenke til kommentar
Jeg kan bare si det med en gang. Jeg har drit dårlig fps i cs source,  når det er store områder og når det skjer mye så detter jeg ned til 15-20. det går ikke å spille med dette. 

 

Her er det rare. fpsen min er uforandret uansett hva jeg gjør. Det har absolutt ingen betydning om jeg har den laveste oppløsningen og setter alt på low, eller om jeg spiller med 1600*1200 med alt på high. dette forstår jeg ikke.

 

Jeg har pentium 4 2.8 1024 ram og 6800 ultra. Da burde ikke fpsen ligge på 15-25 70% av tiden jeg spiller, ikke sant? Dette er da med alt på low, aa off og 800*600 oppløsning.  Jeg har akkurat formatert ,så pcn skal være rein for gamle drivere og annen dritt som kan ødelegge.  Hvorfor er fpsen elendig? Hva skal jeg gjøre?

prøv å sette lydkvaliteten på "low"

ingen forskjell..

Lenke til kommentar
Vertical Sync er vel sånn at det synkroniserer fps med antall hz. Feks, hvis du har 60 hz så vil du ikke få til høyere enn 60 fps. Så med vertical sync på så må du ha 100 hz for å kunne få 100 fps. Tror det var sånn det var hvis jeg husker riktig

vi har ikke på vertical sync...

Lenke til kommentar

Kan slenge meg på rekken med nesten samme problemet. FPSen varier mellom 11 og 80. Den ligger vanligvis rundt 20. Derimot hakker det ingenting i baner med lite detaljer. Det er merkelig. Spillte med 30fps i cs en gang, og det hakket som bare det.

Hvor høyt jeg setter kravene i spillet utgjør ingenting. Faktisk litt høyere fps ved maksimale krav av hva den annbefaler.

Vsync av eller på utgjør ingen forskjell utenom det visuelle.

Stresstest gir ca 60fps.

 

Specs er:

6800nu

Amd64 3000+

512mb ram

470watt strømforsyning

Lenke til kommentar

Dere er ikke alene, jeg sitter å griner jeg også...Dette skjedde sånn plutselig. Jeg skulle spille match og jeg hadde helt f*** fps"detter er lenge siden). Når jeg begynner så har jeg rundt 40, når jeg møter fiender så har jeg 10-15 fps. Vi vant den matchen, men jeg var den dårligste i matchen, helt siden den dag vil de ikke bruke meg mer hvis jeg ikke fikser den fps snart...sliter ass(snufser litt også)!

 

Specs:

 

MSI 6800nu

Amd Athlon 3500+

1024 ram

520 watt

Endret av Hestetun
Lenke til kommentar

Starta cs:s i 1024 og medium på det meste i visual options, da lå den på ca 30 fps når det var rolig og gikk ned i under 10 når treverk gikk i lufta og andre krevende saker. Gikk ned i 800 og de fleste settings på low, da var jeg oppe i 45 fps når det var rolig. Etter endel tweaking i cfg er jeg nå oppe i 60 fps når det er rolig og nede i 45 når endel skjer.

 

Noen som vet om noen kommando for å forenkle knusingen av treverk? Hver gang det skjer, så kneler fpsen min fremdeles. Har fått fjernet de vanligste årsakene til at fpsen dropper uten å gjøre spillet uglybugly, men det er fortsatt et par saker jeg kunne tenkt meg å ordne. Noen som vet om en side med en temmelig omfattende liste med commandoer?

 

Specs:

P4 2,4 Ghz

512 Rd ram

Geforce Ti4600

Dx 8.0

Lenke til kommentar
instaler directx 9.0c og de nyeste driverne til skjermkorte. d skal funke

tror du ikke vi har gjort det eller!!! eneste jeg lurer på om jeg har for dårlig skjerm, eller at jeg kanskje burde reinstalere steam!

 

Jeg har en LCD skjerm som har 60 hetz..

Når jeg spiller cs. 1.6 så er den på 60, men jeg klarte å få hertz oppe i 75..(skjønner ikke hvordan)! SÅ fps gikk opp til 75 på cs 1.6......men i source vil den ikke forandre seg, må være noe gærent der!

Endret av Hestetun
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...