Gå til innhold

Red Faction


Anbefalte innlegg

Hey, jeg installerte Red Faction her om dagen og har bare fått HELT dilla.

 

Men hver gang jeg starter spillet så blir skjermen automatisk satt ned til 60Hz. Det flimrer noe jævlig på skjermen når jeg skyter og går rundt. ihvertfall på veggene rundt meg..

 

Når jeg går ut av spillet så stiller skjermen seg tibake til 85Hz

Jeg kjører spillet i 1024x768, 32bit, har et G-Force 2 PRO kort. jeg har oxo oppdatert Red Faction, men det hjalp ikke...

Har re insrallert spillet oxo

 

Noen som vet hva jeg må gjøre?

 

Sephiroth

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Spillet er helt sinnsykt men det skulle vært mange flere missions! Jeg runda mitt på 2 dager (men da satt jeg oppe hele natta også da :wink: )

 

i ettertid tok jeg fram No One Lives Forever, bare for moro skyld siden jeg ikke hadde noe annet å gjøre..... og nå har jeg fått hekta :grin:

Lengden på dette spillet er dritlangt (synes jeg hvertfall) og det har mange og utfordene missions, der hver mission er delt opp i flere såkalte "scener"

 

Der har dere noe og lære, THQ & Volitions! :smile:

Lenke til kommentar

Red Faction er best, uten tvil, tar litt kort tid å klare, men da er det bare å sette opp en vanskelighetsgrad. Da får du utfordring nok! :grin:

 

Hvis ikke kan du bare spille over internet, det tar helt av. Ikke tvil om hvorfor min internetregning har tatt et godt hopp opp. :smile: (er sint på telenor som ikke har lagt adsl hit enda)

 

Har ikke hatt noen problemer med grafikk og hertz heldigvis. :razz:

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Prøvde demoen av Red Faction som var med i et Pc blad for ei stund sia og fikk helt dilla og måtte bare ha det, nå har jeg endelig fått kjøpt meg et eksemplar.

Men jeg kommer ikke forbi den forbaska atombomba som står i underetasjen i hangaren, er det noen som kan gi meg ett tips eller to i den forbindelse, om det går ann å få senka farta på timer'n e.l.

Trur jeg har prøvd attenhundre ganger hittil, men det går dit pepper'n gror hver gang.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...