Gå til innhold

Er vant med 17" CRT. Kan jeg bli fornøyd med 15" LCD?


Anbefalte innlegg

Refreshraten på L365 er under 30ms Har sett sider der det står 25ms.

 

Den nye har bedre oppdateringsfrekvens (15) og bedre lysstyrke.

 

Oppdateringsfrekvensen og refreshraten er ikke det samme.

 

Billige LCD skjermer kan ha dårligere oppdateringsfrekvens samt få ujevn farge alt etter hvordan en ser på skjermen.(Lyse ut mot kantene, evt. mørk oppe og lys nede). Kvalitetsskjermer har ikke dette (skal ikke ha i hvert fall). I tillegg har de på Komplett automatisk retur av eizo skjermene om de har døde pixler. Dette kan du bare glemme om du kjøper en som kan være jalla til 4000. Litt surt å bruke 4000 på en skjerm som har opp til 3 døde pixler som står og lyser i mot deg.

Har sett dette i praksis og det er ikke artig.

 

Har de som klager over at LCD har bare 60 -ca 75hrz virkelig prøvd slike skjermer. De fungerer IKKE på samme måte. Kan kanskje merke no om en kjører analog kontakt og en ikke har stilt inn godt nok, men på dvi er i hvert fall bildet stødig som fjell og helt perfekt fra første oppstart. (min i hvert fall)

 

Gå og test en Eizo eller annen topp spesifisert LCD og gå hjem å gråt når du slår på samtron/Likom crt skjermen din. (Har Lik(s)om 19" selv som skjerm 2).

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

bildet på lcd skjermer er veldig stabile osv, det er ikke det som er problemet.. problemet er når du i 3d action spill er avhengig av kjapp reaksjonsevne.. da er det ikke noe særlig at skjermen har 30 ms forsinkelse på toppen av det linja har.. da vil en som sitter med en crt skjerm med 120 hz, dvs 8,3 ms forsinkelse ha en merkbart kjappere reaksjonsevne ( 21,7 ms)...

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-05-15 17:26, Stonescream skrev:

Refreshraten på L365 er under 30ms Har sett sider der det står 25ms.



Hvis du går på Eizo.jp (tror jeg det var) vil du se at L565 (som det var snakk om her) har 15ms av->på og 15ms på->av, legg sammen de to og si meg hva du får.

Lenke til kommentar

jeg "fikk" med en 17"LCD skjerm når jeg kjøpt pc min fra dell.com for litt siden og alt jeg kan si er oh my god.det er så sinsykr mye bedere en CRT skjermen jeg hadde før(17" betalte 8500kr for den for 2 åe siden). den har noen problemer med websider der det er mange horisontale striper i bakgrunnen. men mohaa, q3, cs og jedi knight 2 går som en drøm(spesielt siden man kan synce de nye spillene med den opprinlige refresh raten i windows)

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-05-15 17:26, Stonescream skrev:

I tillegg har de på Komplett automatisk retur av eizo skjermene om de har døde pixler.


 

Etter hva jeg har sett så følger L565 ISO 13406-2 standarden (klasse 2). Denne sier at skjermen kan ha maks 2 permanent lyse piksler, maks 2 permanent mørke piksler og opptil 5 lyse/mørke underpiksler.

 

Har du noen link til dette på komplett? Hvis de har en spesiell ordning med retur for Eizo skjermer er det jo kanskje værdt å betale litt ekstra (500,- ?) for å bestille den fra dem.

 

Ps. Si fra hvis noen finner review av denne skjermen. Skulle gjerne hatt en sammenligning mellom den og "Porche" skjermen til Samsung. Har lest noen brukererfaringer og bare sett positiv kritikk. En morsom funksjon er at man kan se hvor mange timer skjermen har vært på (kanskje litt dumt hvis skal selge den senere :smile:

Lenke til kommentar

Jeg får en Eizo Flexscan L565 17" LCD i posten i morgen. Ligger klar på postkontoret, når jeg kommer hjem.

 

Komplett fikk inn 3 stk. av skjermen for 3 dager siden. Jeg var heldig og fikk den siste av de 3. Gleder meg sinnsykt til å prøve skjermen. Har i tillegg bestilt en digital kabel til den, så jeg får best mulig bildekvalitet sammen med mitt ATI Radeon 8500 skjermkort. Johooo :grin:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...