Gå til innhold

Rome Total War - Hva synes du?


Anbefalte innlegg

Rome Total War - Hva synes du?

Jeg syns i hvertfall det ser dritfett ut, men i øyeblikket har jeg ikke penger :cry:

I mellomtiden lurer jeg på om det er noen som har kommentarer til spillet, koder, egne anmeldelser, bilder eller lignende til dette spillet om du har det eller ikke.

 

Selv kan jeg anbefale en demo hvor man kan spille et Tutorial brett(lærebrett) og et mission(oppdrag). Oppdraget går ut på å nedkjmepe fienden eller få dem på flukt i oppdraget har du også muligheten til å styre elefantene. Jeg kan love deg at det er et fantastisk syn å se ellifantene brase gjennom fiendens hærer og kaste dem opp i lufta. Men det er et lite minus du har bare 800 soldater og fienden 1550.

Men hvis du slår til på de rigtige stedene på de riktige tidene vinner du.

demoen kan lastes ned fra www.TotalWar.com når du har komt dit trykker på overskriften:

- CHECK OUT THE NEW ROME: TOTAL WARTM FLASH SITE FROM ACTIVISION!

deretter trykker du på Enter på siden som kommer opp. Deretter kommer det et nytt vindu opp inne her er det bilder, filmer, fakta og demoen. Den er inne på Downloads. Vel bekomme :thumbup:

589390_20040920_screen011.jpg

Endret av The Strategy-player
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har prøvd demoen ja. Den var sinnsykt kul, gleder meg til å få fingra i hele spillet.

 

Synest det var ganske mange folk på brettet i demoen :yes: Men lite når en tenker på hva som er mulig i spillet, 10 000 bevegelige enheter, det er mye det :dribble: Og jeg har ennå ikke sett større slag enn det som var i demoen før i et spill.

 

Øyeblikkene før troppene braker sammen mens musikken bare bygger seg opp, Jeg blir like imponert hver gang. Og slagmarken etterpå er enorm, døde folk ligger strødd overalt.

Lenke til kommentar

Har spilt RTW i ett par dager nå...

Jeg er ny til Total War serien, og ventet meg egentlig ikke så mye. Og jeg kan bare si at jeg er overveldet. Grafikken er utsøkt. Detaljene er knallbra. Det at du kan zoome deg helt ned til slagmarken og se kampene på nært hold, er noe av det tøffeste jeg har sett.

Likte også den strategiske delen av spillet. Slik som jeg har oppfatta det, så vinner en ikke ett slag hvis en ikke bruker mennene sine rett. Alt fra bueskyttere til kavaleri har meget bra animasjonar. Spillbarheten er det ingen ting å si på, med muligheten til å lage dine egne slag og sånne ting, så er det omtrent ubegrensede muligheter.

 

Musikken på spillet er også bra. Lydene av hovene til hestene som kommer tordnende nedover bakkene, gir spillet en ny helhet. Det var liksom kun det som manglet for å få ett omtrent perfekt spill..

 

Dette er for min del årets utgivelse. Dette rocker...

 

Jeg sier bare som expert: LØP OG KJØP!!!!!

 

 

Hadde forresten vært rått med en mod til dette spillet.. Satt hele spillet inn i ringenes herre verden... Den åpnings video'en til spillet som viser når de angriper ett slott.. Minner sykt mye om Atter En Konge når de angriper Minas Tirith... :-)

Lenke til kommentar

Du har helt rett!

Å høre lyden av hestehover komme ned fjellsiden er helt utrolig også det at det i hvertfall går ann å ha 10 000 på slagmarken samtidig, men om dette er totalt på en slagmark eller om det er det hver hær få ha er jeg ikke sikker på fordi det står så mye forskjellig på de forskjellige sidene. Jeg må også få tilføye at mine favoritter i spillet foreløblig er ellifantene, men så har jeg bare

spilt demoen og da... Jeg kan ikke tenke meg hvordan det vil bli å angripe eller å forsvare en borg.

Ønsker flere kommentarer og lignende så jeg og andre kan få noe å glede seg til. Legger ut nytt bilde, det er en borg som blir beleiret av en stor hær. Med flere beleiringsmaskiner enn du kan drømme om

Hilsen The Strategy-Player!!!

589390_20040430_screen005.jpg

Lenke til kommentar

Kjøpte det i går og er storfornøyd, eneste jeg føler mangler er muligheten til å spille som galler, greker osv. Det hadde vært helt topp.

 

De fleste slagene jeg har utkjempet til nå har vært toppen 2500 mann totalt (spiller campaign), men de var likevel fantastiske.

Brukte et kvarter på å stå i forsvarsposisjon med mine hastatier, mens bølge etter bølge med gallere angrep, trekte seg tilbake til skogen og angrep igjen. Deretter lurte jeg kavaleriet mitt rundt skogen og knuste høyreflanken deres totalt med et bakholdsangrep :D

 

Multiplayer er dessverre ikke mulig over nett ennå da en gluping i gamespy har satt en grense på at maks 30 personer kan være i lobbyen, og dermed krasjer spillet om du prøver å logge deg på.

Forhåpentligvis vil dette være i orden snart

 

Det aller tøffeste er introen til vært slag da kameraet glir over hæren din som trommer sverd og spyd mot skjold, mens generalen holder en tale før de går i kamp.

Endret av The_evil_blue_toad
Lenke til kommentar
Kjøpte det i går og er storfornøyd, eneste jeg føler mangler er muligheten til å spille som galler, greker osv. Det hadde vært helt topp.

 

Hvis du vinner en long campaign så kan du gjørra netopp det. Det er det jeg har lest ihvertfall.

 

Har bestilt spellet fra gamesmix.. men det har ikke kommet enna :( .

 

Har hørt at det er en del bugs da... men sånn har det vert med alle TW spell i begynnelsen.

Lenke til kommentar
Kjøpte det i går og er storfornøyd, eneste jeg føler mangler er muligheten til å spille som galler, greker osv. Det hadde vært helt topp.
Utenom de allerede nevnte romerske familiene befolkes kartet av Middelhavet, omkranset av egyptere, briter, germanere, gallere, spanjoler, grekere og mange andre. Etterhvert som du beseirer disse i kampanjemodusen kan du starte nye kampanjer med disse folkeslagene.
Lenke til kommentar

Det er tydeligvis stor variasjon i hvor mange du kan ha på slagmarken samtidig på de forskjellige sidene.

 

Det går ann å instille hvor stor hver unit (en gruppe sverdmenn osv) er. Det vil si at en unit sverdmenn kan bestå av 60 -240 menn. Det er ditt valg.

 

For å spille imperial campaign med andre nasjoner en romerne må du fullføre campaignen med en av romerne. Når du har gjort dette vil de andre nasjonene du kan spille låses opp.

 

Er selv storfornøyd med spillet. KJører det fin tpå min dårlige pc med laveste innstillinger, men får sanrt skjermkort. Det er bare rått å spille på internett, men litt synd at noen har kuket seg med å sette 30 personers grense.

Lenke til kommentar

Prisen på spillet er 389kr på bestshop (billigste jeg har sett).

 

 

 

Du kan spille andre sivilisajoner ved å utrydde dem på campaign map

 

ELLER

 

klare hele campaign (ikke kort-versjonen).

 

 

 

 

Suverent spill :cool:

Litt bugs, men ikkeno unormalt i forhold til andre spill som blir lagt ut til salg.

Lenke til kommentar
Kjøpte det i går og er storfornøyd, eneste jeg føler mangler er muligheten til å spille som galler, greker osv. Det hadde vært helt topp.

Mulighet for å spille andre nasjoner åpner seg etter hvert :) Hver gang du ødelegger en fraksjon (nasjon), vil du denne nasjonen åpne seg som et valg under "imperial campaign".

 

Edit - oppdaget ikke at dette var blitt svart på fjorten ganger allerede :blush:

Endret av cetram
Lenke til kommentar

Forresten vet noen hvordan noen det vil bli med bygging av byer, festninger osv.

Vil det bli sånn at man bare kan dra til en by, festning, sted i krigstid eller vil man få muligheten i fredstid og? Eller styrer man alt som har med fredstid å gjøre fra "oven" (det strategiske kartet eller Riskkartet som man også sier)

Venter på svar! :cool:

589390_20040727_screen003.jpg

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...