Gå til innhold

Mitt C-725 "fjusker"


Anbefalte innlegg

Jeg har hatt et Olympus Camedia C-725 i snart en måned, og når jeg skrur kameraet på kan jeg zoome ca halveis ut før skjermen blir svart og "snabelen" er ute. Må trykke på power knappen flere ganger for å få det til å trekke inn "snabelen" og skru seg av. Kameraet klager på lite batteri, men jeg har nettopp satt i nye batterier.

 

Jeg lurer på om jeg har noe erstatningskrav eller er det for sent? Syns det er dårlig at jeg har hatt kameraet i en måned, tatt ca 750 bilder med det og behandlet det bra også skal det gå i stykker.

 

Er det noen som vet hva jeg kan gjøre, skal prøve med de vanlige batteriene i morgen. Tror ikke (men håper) at det er batteriene som er feilen.

 

Hilsen Lars

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jo raskere du returnerer kameraet med en detaljert feilbeskrivelse dess raskere blir feilen rettet opp. Ingen grunn til å vente for å prøve å se om det går over. Er feilen konsekvent tilstede vil også butikkekspeditøren raskt kunne se at noe ikke stemmer. Regn med at importør vil se på kameraet før det tas en avgjørelse, og at det derfor blir borte noen dager.

Lenke til kommentar

Jeg har et sett med 1300mAh batterier som bare fungerer på kamera med lavt strømforbruk. På de fleste moderne kamera så streiker de etter 30 sekunder.

 

En annen ting å tenke på er at man tørker godt av polene på batteriene hvis man har problemer det hender en sjelden gang at det er dårlig kontakt.

Lenke til kommentar

Bruk oppladbare med 2000 mAH eller bedre. Da holder C-700-serien svært lenge per batterisett. Leter du i de store PC-foto-nettbutikkene finner du batteripakker til en svært rimelig penge. Og sørg forå ha to sett, slik at du hele tiden har ett oppladet sett i kameraveska. Det er ikke spesielt artig å stå midt i skauen med "snabelen ute" som du kaller det (vi snakker altså om kameraet...) med null strøm.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...