Gå til innhold

Konvertere *.vpe til *.txt


Lef

Anbefalte innlegg

Hei

 

Fant ingen andre egnede kategorier for dette spm......

 

Jeg har en fil med endelsen *.vpe (virtual print engine), problemet er at jeg ikke har mulighet til å editere filen. Er det noen som har den ringeste anelse om hva jeg skal gjøre for å få til dette? Begynner å bli passe desperat her nå, så alle forslag gode eller dårlige mottas med stor takk!:-)

Endret av Lef
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg vet ikke hvilket format det er snakk om, men pdf kan faktisk editeres, med de rette programmene. (En på jobben her har vært på kurs og lært hvordan det gjøres. Pratet om det i lunsjen en dag, og måtte gi meg på at pdf ikke kan editeres)

 

Dvs. at det sikkert er mulig å endre .vpe også.

 

Forresten: hvis du ikke klarer å eksportere det.. Åpne det i VPE view, ta screenshot, lagre bildefila og bruk et OCR-program til å oversette bildet til tekst. (OCR = Optical Caratrer Recognition, altså tekstgjenkjenning av bildefiler)

Lenke til kommentar

Har faktisk prøvd alt som er foreslått. Tusen takk for mange forslag! :yes:

 

Tror kanskje jeg har funnet løsningen nå ved å installere en "virtuell printer driver" Den dukker opp sammen med event. andre skrivere som er installert på maskinen. Det denne gjør er å sende dokuementet til en ny fil ( i flatt tekstformat) istedet for å sende dokumentet til utskrift.

 

Har prøvd et program, det så ut til å fungere, det er bare det at jeg ikke finner igjen filen foreløpig. Programmet heter Miraplacid text driver, må nok "forske" litt mer på det programmet.....

Endret av Lef
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...