Gå til innhold

Star Wars: Battlefront (til pc)


Anbefalte innlegg

Hei,

 

Jeg har nå spilt Star Wars: Battlefront noen dager og har gjort meg opp noen tanker.

Grafikken på dette spillet er virkelig helt utrolig (forutsatt at du har maskinvare til å kjøre alt på max eller tilnærmet max med alt av effekter). De har lagt et slags slørete filter over det hele, som gir en fin "filmatisk" effekt.

Sinnsykt behagelig å se på, samt at det gir opplevelsen et veldig ekte inntrykk.

 

MEN! det er et par ting som irriterer VETTET av meg ;

 

- Det å være sniper. Det er skikkelig irriterendes at man ikke kan zoome inn mer enn default zoom. Prøver man å bruke hjulet på musa, så skifter den bare våpen.

det å snipe i segselv er helt idiotisk. Man ser stråla fly sakte mot den du skyter på, så sakte at tullingen som burde dø bare kan flytte på seg. Ofte så treffer man langt utenfor, men alikevel så "treffer" du dusten du prøvde å waste.

 

- Hvis man velger å crouch/prone i spillet, så får man seg en morsom overraskelse: Du kan ikke holde inne knappen du gjør dette med (feks CTRL), du må trykke og så slippe for at han skal sette seg. Trykker du på samme igjen, så reiser han seg ikke alltid, men legger seg ned i prone stilling. Selve prosessen med å legge seg ned i prone tar 2 - 3 sekunder hvor man ikke styrer noe (dette er MEGAkjipt, man er super utsatt pga. at utvikleren har valgt å legge inn stilig "legge-seg-ned" manøver man ikke selv kan styre. Samme gjelder når man skal opp, da må man krysse fingrene for at ingen ser deg og skyter, da du må ta en pause i spillet pga. alt stopper opp når han reiser seg.

 

- Når man høyreklikker forventer man et slags secondary option på våpenet, men da kaster han gud hjelpe meg bare granater. Selve "secondary fire" modus noen våpen har, er helt tullete.

 

Har prøvd å bytte endel på tastene og kontroller oppsettet i spillet, men det er simpelthen så mange ting man går glipp av hvis man prøver å legge alt opp til 100% standard FPS stil (alà BF spillene feks).

Det faktum at LucasArts/Pandemic har prøvd å finne opp kruttet på nytt når det gjelder kontrolleringen i spillet, er helt idiotisk. Det er helt sykt så masse taster og funksjoner de har lagt i spillet. Ting som kunne vært løst mye enklere ved å bare holde seg til samme type oppsett som samtlige andre FPS spill har.

 

Får håpe det snart kommer noen patcher som retter på endel i dette spillet.

 

Her er forøvrig en review av spillet på min favoritt gamesite, Gamspot.com ;

http://www.gamespot.com/pc/action/starwars...ont/review.html

 

Noen andre som har gjort seg opp noen tanker om spillet ?

 

 

EDIT; :blush: Så ikke at det allerede var en Star Wars BF diskusjon igang ..... :blush:

Endret av Digitize
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...