Gå til innhold

Hovedkort i Shuttle pcer?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Mange av shuttle pc'ene kan egne seg godt til spilling.

 

Begrensningen ligger i kabinettets størrelse. Du kan få problemer med å få inn skjermkort med store kjølere som feks. nVidia 6800 eller x800xt.

 

En annen begrensning er at mangelen på plass gir deg få muligheter til å bygge ut PC'en med ekstra komponenter. Hvis du utnytter plassen maksimalt, ender du opp med feks. 1 x dvd + 2 harddisker + 1 diskettstasjon. Da er det fullt!

 

Du bør også se på spesifikasjonene til strømforsyningen - om den leverer nok strøm, nye skjermkort krever ofte en kraftig strømforsyning. Jeg tror de fleste Shuttlene leveres med 200w, noe som er i minste laget for siste generasjon "gamer" skjermkort.

 

Ser man bort i fra dette yter Shuttle like bra som enhver fullblods gamer'PC. Velger du feks. et Radeon 9600 skjermkort uten vifte har du en konfig som lar deg spille mange spill med grei oppløsning (feks. Painkiller, CallOfDuty, Colin McRae Rally etc.) og som samtidig er nærmest lydløs, og ser vakker ut der oppå skrivebordet... ;)

 

Men dette er ikke boksen du velger hvis målet er å max'e alle settings, 16xAA i 1600x1200 osv. i Doom3. Jeg bruker Sn45g med Nforce2 Ultra brikkesettet @ 2,6 GHz og 1024 Corsair XMS 3200xl på jobb - den går som ei kule til det meste....

 

Edit: Tastaturkrøll...

Endret av #Pazuzu
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...