Gå til innhold

128 eller 256?


And.rs

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Måle seg med hvilket kort fra nvidia da tenker du? Dette er jo som du kanskje vet ett PCI-Express kort som ikke passer inn i vanlige AGP kort. Det er også ett low end kort som ikke er laget hovedsaklig for spill, men mer i retning kontorapplikasjoner/surfing etc.

 

Skal du ha ett kort til å spille de nyere spillene med gjør du nok lurt i å sikte litt høyere.

 

Har du PCI-E hovedkort forresten?

Lenke til kommentar

Hva skal du bruke kortet til da? Det blir litt feil å spørre om det kan måle seg med Nvidia, ettersom Nvidia er en produsent som har mange forskjellige kort i alle segmenter. Nvidia har helt sikkert et kort som yter relativt likt med det kortet du har valgt. X300 er ikke beregnet på spillentusiaster og passer som sagt ikke i et AGP-spor.

 

Edit: Leste topicen din en gang til, regner med det er antall MB minne du spør om? Eller? På et sånt kort kan du gjerne gå for 128 MB, du vil ikke få noen dårligere ytelse.

Endret av Rikky
Lenke til kommentar

Blir håpløst å svare på sånne spørsmål hvis du selv ikke beskriver hva du skal bruke kortet til.

 

Skal du spille de nyeste spillene på forholdsvis høye innstillinger, holder det ikke. Enkelt og greit. Skal du spille counterstrike holder det i massevis, ok?

 

Dessuten er det helt rett som andreasfe sier. Kort som yter som, eller dårligere enn Radeon 9800 / GeForce 5900 vil ikke kunne utnytte 256 MB minne.

Hadde en gang et Radeon 9600 256 MB, det var bare tull.

Endret av Arne And
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...