Gå til innhold

warpzone14 | 02. til 06. oktober.


Anbefalte innlegg

Lørdag 2. oktober braker warpzone løs i Stavanger. 96 nye timer med LAN, spill og compoer. Som Rogalands største dataparty vil det bli mye fart og spenning!

 

Compo

 

Som forrige gang blir det gaming og talentcompoer. CS er selvsagt blant de, med opp til 35.000,- i første premie. Sist gang var det Clan-IT som stakk av med seieren.

 

Det er også pene pengesummer i både WarCraft 3 og Doom 3 compoene. Utenom gaming compoene blir det også grafikk og musikk compoer.

 

Full premieoversikt finner du på warpzone.no

 

Kom deg ut av huset

 

Det blir ikke bare spilling på Warpzone. Mange bruker tiden på å sosialisere med andre datainteresserte. Så hvorfor ikke komme deg ut av godstolen din og treffe andre i høstferien?

 

Vi kan også nevne surfing på nett og chat som store aktiviteter. Det vil bli 34Mbit/s internett som skulle holde til det meste. 100 Mbit/s switchet nettverk.

 

Underholdning

 

Foruten om compoer og Internett blir det selvsagt underholdning på kveldene. Mellom klokken 20 og 24 blir det underholdning av ulikt slag hver kveld. Mye spennende kommer til å skje. Kan nevne ting fra den tradisjonsrike Cola compoen til visning av filmer.

 

Stands

 

HCS har mye kult innen casemod. Alt fra lys og vinduer til kjøling og kabler. Er vel verd å stikke ned til dem en tur. Hva med å fikse opp boksen din til casemod compoen?

 

Brenner.no har det meste innen rekvisita til CD/DVD-brenneren din.

 

Info

 

Lanet blir avholdt fra lørdag 2. oktober klokken 16:00 til onsdag 6. oktober klokken 16:00. Det hele finner sted i Turnhallen i Stavanger. Turnhallen ligger over veien fra Siddishallen for de som kjenner byen. Forrige gang hadde warpzone 400 deltakere. Turnhallen har gode muligheter for soving og dusjing. Med 6 garderober og rundt 20 dusjer i hver er det ingen grunn til å ikke holde god hygiene.

 

Du får også kjøpt mat døgnet rundt under warpzone. Catering avdelingen selger snop, brus og mikro-mat hele tiden. I tillegg er det mulighet for bestilling av pizza.

 

For mer informasjon, sjekk warpzone.no

 

 

warpzone arrangeres av

warplogo_liten.gif

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...