Gå til innhold

Hvilken CPU Kjøler? Litt rimelig


Azton

Anbefalte innlegg

Hei

 

Jeg er på jakt etter noe rimelig som kan kjøle ned min AMD Athlon XP2500@3200+. Kjølingen trenger ikke være ekstrem, men bare holde den på rundt <=40 grader. Prisen bør ikke komme så veldig mye over 300

 

Jeg satte sammen en PC for en kamerat med en 2600+. Med denne kjøpte jeg (han) en slik til å kjøle CPU. Til min store overaskelse så lå tempen på CPU på rundt 30-32 grader idle. Kan dette være riktig, eller er det feil måling i BIOS tror dere? System tempen var rundt 30 grader den også. Vurderer sterkt denne i såfall.

 

Har nå sett på denne. Noen som har noen erfaringer?

 

- Azton

Endret av Azton
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har hørt flere steder at den ikke passer på NF7-S. (Ikke prøvd selv) Kjedelig at har bestilt.

 

Denne passer. God den også. (Prøvd)

 

Send de en mail. Ordner seg sikkert.

 

Edit: Så editen din, jeg sier ja. Hadde den før vannkjøling og var fornøyd. (Litt tung, men det er prisen for god kjøling. Frakte pc'n liggende i bil kan være en fordel for eksempel. Samme gjelder vel Zalman 7000)

Endret av morcan
Lenke til kommentar
Har mye rare "forsknings-screenshoter" Alt fra CPU temp. 31*C til 53 *C (Uten kabinettvifter på den siste). Kikket litt på gamle screenshots. Mener at CPU pleide å ligge på 39 *C på ved surfing++ på min 2500+ ved 1,65 V og litt klokking. Mener at full load (prime95) temp var rundt 45 *C da.

Det var da absolutt ikke galt. Hvor høyt turtall hadde du på viften da?

Lenke til kommentar

Må si jeg var godt fornøyd med den kjøleren. Brukte den stort sett på litt over laveste turtall. Hadde den sjelden over 2800 RPM. Under det var den knapt hørbar. (har en WD disk som støyer mer)

 

Det bør vel også sies at den bråker som en liten flymaskin på fullt turtall. Oppgitt til 48 dB hvis ikke jeg husker feil. Tjener lite på å øke fra ca. 3000 RPM til maks.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...