Jeremy Skrevet 19. september 2004 Del Skrevet 19. september 2004 Entrecote roquefort well done. <-- alltid Lenke til kommentar
nr.4 Skrevet 19. september 2004 Del Skrevet 19. september 2004 Biff fra kjøttku medium til medium-rare. Lenke til kommentar
Dr. Panda Skrevet 19. september 2004 Del Skrevet 19. september 2004 Så lenge den er fra en ku, og jeg slipper å bruke motorsag for å ete den, så er det greit... bearnaise er et must tho! Lenke til kommentar
ahpadt Skrevet 19. september 2004 Forfatter Del Skrevet 19. september 2004 Beste biffene fåes i USA New Zealand har også noe SKIKKELIGE bra saker. Den restaurenten jeg nevnte importerer alt kjøtt derfra. Lenke til kommentar
lperik Skrevet 19. september 2004 Del Skrevet 19. september 2004 Nå ble jeg kraftig sulten! *sikle* Lenke til kommentar
Thlom Skrevet 19. september 2004 Del Skrevet 19. september 2004 Så rå at man kan høre kua raute. Lenke til kommentar
Lungemannen Skrevet 19. september 2004 Del Skrevet 19. september 2004 Lite stekt. Jeg skal se rødfarge i kjøttet og det skal rende rød saft fra kjøttet når jeg skjærer i det. Lenke til kommentar
knutby Skrevet 20. september 2004 Del Skrevet 20. september 2004 Liker biffen akkurat passe jeg:P *altså brun igjennom hele.. klarer ikke spise rødt kjøtt.* Lenke til kommentar
Bandidos-Pelle Skrevet 20. september 2004 Del Skrevet 20. september 2004 "Well done" liker jeg biffen best. Lenke til kommentar
Staalkontroll Skrevet 20. september 2004 Del Skrevet 20. september 2004 (endret) Min skal være blodig... Bare brunet 1 1/2 min på vær side... Personlig syntes jeg de beste biffene kommer fra brasil Endret 20. september 2004 av haddis Lenke til kommentar
ahpadt Skrevet 20. september 2004 Forfatter Del Skrevet 20. september 2004 Min skal være blodig...Bare brunet 1 1/2 min på vær side... Personlig syntes jeg de beste biffene kommer fra brasil Brasil? Lenke til kommentar
Staalkontroll Skrevet 20. september 2004 Del Skrevet 20. september 2004 Brasil? Brasil ja Lenke til kommentar
Ostepølsa Skrevet 20. september 2004 Del Skrevet 20. september 2004 pepperbiff medium stekt, med bakt potet å peppersaus Lenke til kommentar
the animal Skrevet 20. september 2004 Del Skrevet 20. september 2004 som denis leary sier: bare ta med kua inn så skjærer jeg av hva jeg vil ha og rir resten ut selv Lenke til kommentar
[Atomic_Bomberman] Skrevet 20. september 2004 Del Skrevet 20. september 2004 Biff fra kjøttku medium til medium-rare. Kjøttku? Soyaku? Er det alternativ... What? What? :!: Lenke til kommentar
arianar Skrevet 20. september 2004 Del Skrevet 20. september 2004 Kuer avlet fram for kjøttet og ikke melk regner jeg da med. Lenke til kommentar
ahpadt Skrevet 21. september 2004 Forfatter Del Skrevet 21. september 2004 Så går vi ikke alt for OT da. Lenke til kommentar
Sandiz Skrevet 22. september 2004 Del Skrevet 22. september 2004 Svidd tvers igjennom, men nå er det kanskje bare meg. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå