Gå til innhold

Ny HD noen anbefalinger?


mamba

Anbefalte innlegg

Tenkte å kjøpe meg 2 stk nye harddisker. Helst SATA. Har 2 stk WD raptor 36gig til OS fra før, men nå trenger jeg litt mer lagringsplass. Hadde en 120gig Seagate Barracuda sata før, men den knitra som bare fy. Kvitta meg fort med den disken. Er det et problem Seagate har med sine sata disker?Har hadd mange av Seagate sine ide disker, og har vært veldig fornøyd med de. Har de den samme knitre-lyden på 200gig diskene(sata) sine også?

 

Noen som har erfaringer med SATA disker? Helst 200gig eller mer.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvilken Barracuda har du hatt siden du klager på knatring? Det er en gammel produktserie med forskjellige oppgraderinger de siste årene.

 

Jeg har både Barracuda V og 7.2 serien og vil si meg mest fornøyd med sistnevnte. Kan ikke akkurat si at 7.2 diskene støyer noe merkbart. Vil heller si at de er temmelig lite hørbare.

 

Vil tro at samsung og seagate sine siste modeller stiller i samme kategori.. støysvake med litt ørlitt lavere ytelse en resten av segmentet.

Lenke til kommentar

Du kan lese en sammenligning av diskene som er mest populære for øyeblikket, her:

http://www.storagereview.com/articles/2004...9revisit_1.html

 

Alle harddisk produsentene har lagt seg i selen i det siste for å få ned støyen på diskene, til og med WD har nå endelig fått væske-lager så de går mye stillere. Derfor vet jeg ikke om det er den helt store forskjellen lenger, men hvis du vil være absolutt sikker er Seagate den stilleste, tviler på at den knitringen du beskriver vil være noe problem. De er ikke fullt like raske og billige som WD, men de har til gjengjeld 5 års garanti på alle sine disker, noe i alle fall jeg verdsetter høyt, hva er tross alt vitsen med en lynrask disk hvis den bare rykler (*host*ibm**host*).

Lenke til kommentar

Det var en Seagate 120GB Barracuda V S-ATA Harddisk 7200RPM, 9ms, 8MB cache, Serial ATA 150 som knitra no forferdelig. Flere kompiser av meg har vært plaget med den typen sata fra seagate.

Men som du sier, så kan d ha noe med den seriern. Ca 1 år siden nå jeg hadde den, og nye disker har kommet siden.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...