Gå til innhold

Netshop 1557GLS tilbud!


Beop

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Argh, nå står det plutselig 25.09 på min.. begynner og bli irriterende :p

Vi får komme med en liten oppdatering på dette her siden det virker som om mange av våre gode kunder følger denne tråden. Som dere sikkert har fått med dere fikk vi inn en sending i går (som vi skrev tidligere at vi skulle) og da fikk vi sendt ut endel PC-er i dag. Neste sending forventer vi at kommer til oss fredag eller mandag, men vi tør ikke bekrefte dette 100% før vi får sendingsdokumenter etc. Denne sendingen er det såpass størrelse på at vi vil få levert alt vi har i ordre nå samt trolig også ha endel tilgjengelig på lager :yes:

 

Produktet er fremdeles vrient å få tak i, så vi er usikre på når neste leveranse etter det vil komme.

 

Håper dette gir dere litt svar på det dere lurer på, og vi takker for oppmerksomheten !

 

Mvh Svenn-Aage, Netshop

Lenke til kommentar

Den er vel stortsett laga av plastikk, så det er vel ikkje lett å avkrefte. Veit ikkje heilt kva problemet med det er da. Kva er det folk har tenkt å gjera med dei bærbare? Slå ball? :) Seriøst, den er av plastikk, og føles som plastikk. Tåler sikkert som eit resultat noko mindre enn den andre dei nevner. Personlig har eg ikkje eit problem med dette, men om maskina di kjem til å bli behandla dårlig så er det kanskje eit problem. Trur vel det er andre ting som blir ødelagt før kabinettet men, som for eksempel HD.

Lenke til kommentar

Um, korleis kan ein sei det på ein god måte...? "Kjøp deg eit bra headset med ein gong" dårlige ;). Veit ikkje kor gode eller dårlige høgtalerane er i forhold til andre bærbare, men har vel intrykk av at dei fleste bærbare er ganske dårlige på dette området. 1557 er i alle fall det, så headset er nok tingen.

Lenke til kommentar

min er kommet til bergen, og er mest sannsynlig på vei til Voss, der den har sin endestasjon. Kanskje jeg kan hetne den idag med kollinummeret :) Satser på det, var i bergen tidlig idag :)

 

Dato: Kl.: Hendelse: Poststed:

21.09.04 19.28 Innlevert postterminal 3169 STOKKE

22.09.04 12.15 Registrert omlastingsterminal 5020 BERGEN

Lenke til kommentar

:p Min er i Trondheim nå.. Og det er 5 mil til Stjørdal (der jeg skal hente den). Forhåpentligvis blir den kjørt ut ikveld. Og jeg også kan hente den ut med kollinummeret. Hadde vært utrolig kjekt. :D

 

Dato: Kl.: Hendelse: Poststed:

21.09.04 19.33 Innlevert postterminal 3169 STOKKE

22.09.04 11.11 Registrert omlastingsterminal 7007 TRONDHEIM

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...