Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Deppetråden - Et fristed for tunge tanker


Goophy

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
slapp av gutt, jeg er 25 år og har ingen å dele livet med, ingen i sikte en gang.. ja du er i en god alder, men  du er nå ihverfall ung og har gode muligheter til å treffe en du faller for :) 

9605167[/snapback]

 

Nå er du ikke akkurat gammel heller da, bare for å ha sagt det. Det haster vel ikke sååå mye? Eller?

Endret av DemonFudge
Lenke til kommentar
Nå er du ikke akkurat gammel heller da, bare for å ha sagt det. Det haster vel ikke sååå mye? Eller?

9606680[/snapback]

 

 

Jeg har nå lyst til å komme igang med kjærlighetslivet snart da.. og lyst på familie osv.. så slik jeg ser det, så skal jeg først møte denna gutten, så skal vi bli kjent, så skal man bo sammen og alt det greiene der.. slike ting tar tid! og hvis det ikke funker med den gutten, så må jeg starte helt på nytt med en annen..

 

klokka mi går fortere og fortere for hvert år som passerer.. :cry: så er vel litt stressa noen ganger ja.. men det går vel bra til slutt får en håpe :cool:

Lenke til kommentar
Melisma: hvis din alder er korrekt utifra profilen din så har du eeeeeeeeeevighet med tid...

Ikke stress så hele tida med at en vil ha ditt å en vil ha datt.

Ting som det der TAR tid...og en kommer ikke unna det!

9607072[/snapback]

 

 

er 25 år.. har vært så og si singel i 3 år nå snart.. det var a faen å lang tid detta skulle ta for meg da :cry:

 

men lærer jo at jeg kan trives i mitt eget selskap også.. er bittersøtt det her.. har liksom ikke draget på gutta heller :ermm: er ikke så jentete som jeg tror gutta vil at jenta dems skal være kanskje.. nei uff, jeg vet ikke jeg..

 

selvtillit på bånn, sånn var det ja.. men bygger den opp hele tiden da :)

Lenke til kommentar

hehe, vel.. jeg vet ikke om jeg er jentete eller hva jeg er,, bare føler liksom at gutta faller mere for jente i korte skjørt og som fremhever det feminine veldig for å si det sånn... skulle vel ønske jeg var sånn for da hadde jeg vel hatt mere draget, men jeg er mere olabukse og tuborg liksom :!: kanskje ikke så tiltrekkende men det er nå meg.. håper det er ihvertfall EN gutt der ute for meg da! :p

 

men som sagt, jeg gidder ikke late som at jeg er en jeg ikke er.. vet ikke hva gutta vil ha, bare ser på de pene "jentete" venninnene mine, det er de gutta går til ser jeg.. men men, samma det :cool: jeg liker meg allikavæl jeg :D (bygge selvtillit) hehe ;)

Endret av Melisma
Lenke til kommentar

ja, jeg vet ikke om jeg er så veldig flink til å prøve å få oppmerksomheten heller, og når jeg tenker etter så dytter jeg vel gutta mere unna når de prøver å få kontakt :ermm: .. mulig jeg trives altfor godt alene siden det er trygt liksom.. :roll: æ veit ittj.. men en får nå se, jeg trekker vel vinnerloddet som alle andre en gang jeg også får jeg håpe :)

Lenke til kommentar
ja, jeg vet ikke om jeg er så veldig flink til å prøve å få oppmerksomheten heller, og når jeg tenker etter så dytter jeg vel gutta mere unna når de prøver å få kontakt  :ermm: .. mulig jeg trives altfor godt alene siden det er trygt liksom..  :roll:  æ veit ittj.. men en får nå se, jeg trekker vel vinnerloddet som alle andre en gang jeg også får jeg håpe  :)

9608051[/snapback]

 

Er du trønder Melisma? Kunne virke sånn mtp skrive måten over her. Isåfall er Trondheim en fin by å bo i :innocent:

Lenke til kommentar

Melisma: Du har jo selv skrevet at du ikke skal la noen få lov til å utnytte deg og såre deg slik som før, og at du bare kommer til å ha en halv fot innenfor et forhold heretter.

 

Du må være villig til å ta noen sjanser. Du må ta sjansen på å bli skuffa og såret hvis du vil ha en skikkelig kjæreste :).

Endret av Eivolele
Lenke til kommentar
Ja, jeg skjønner hva du mener. Men det er ikke lett når man drikker og har det gøy med ei smellheit jente, så er det vanskelig å si nei, når hun vil stikke fra utestedet og finne en mer rolig plass. Er ihvertfall vanskelig for meg da.  :blush:

Men skal absolutt prøve å få litt skikk på vanene mine når det gjelder damer og turer til byen.

 

Prøv å si at du ikke har tid og må stikke for å møte noen eller noe sånt, og at dere kan møtes på et rolig sted en annen dag.. De heite damene blir som regel også mer interessert av at du står litt i mot det, siden de er vant til å bli dullet med.. Er ihvertfall vært et forsøk.. :)

Lenke til kommentar

Noen andre her som bruker Fontex eller andre antideprissiver? Har snart brukt det i tre år, og det hjelper med å ta bort tristhet, men jeg har ikke følt meg glad siden før jeg begynte med det engang. Har hørt at antideprissiva og tar bort noe lykkefølelse. Så har dere noen tips til hvordan man kan bli glad eller i det minste føle seg litt glad over noe? Jeg har prøvd å stoppe to ganger, men måtte starte igjen så jeg kan ikke stoppe å bruke medisiner enda.

Endret av vk2elev
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...