Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Deppetråden - Et fristed for tunge tanker


Goophy

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Men ja. Sommeren nærmer seg, pollenallergien gjør sitt inntog om ikke så veldig lenge, og her sitter jeg, dameløs og nærmest venneløs siden de fleste jeg henger sammen med har dame nå, eller er sammen med andre. Det er egentlig greit nok, men siden de som har dame holder på slik de gjør (detaljer er ikke nødvendig), så synes jeg virkelig at jeg også fortjener noen å dra til etter skolen til, holde hånden til, kose med, slappe av med og gjøre morsomme ting med.

 

Det som ikke akkurat er med på å gjøre saken bedre, er at ei veldig god venninne av meg (som jeg tilfeldigvis begynner å få følelser for) roter med en de fleste jeg kjenner mener er en idiot. Men nå i kveld snakket vi på MSN, så spurte hun på kødd om vi skulle være kjærester, jeg svarte jo ikke nei akkurat, så hun hadde meg i sitt nick og jeg hadde henne i mitt. Jeg kjente at det svei så jævlig, holdt på å bryte ut i tårer, siden jeg er 99% sikker på at jeg aldri kan få henne.

 

Føler også at skolen går til helvete, jeg fikk 1+ på den siste matteprøven vår, og jeg lurer på om jeg i det hele tatt klarer å stå 1MY. Jeg er så lite motivert til alt siden tankene om dame lurer i bakhodet hele tiden. I det siste har jeg døyvet det med trening, men på grunn av at jeg ikke har råd til å betale for ny kontrakt før i neste uke, blir det nok litt ekstra ille den lille stunden det varer.

 

Jaja... Fikser seg vel.

 

:(

5656680[/snapback]

Ser ut for at vi nesten har samme problem :)

Vell, jeg har nettopp gått ut av et forhold, men lengter desperat etter en jente å snakke og kose med.

Det går da ikke ut over skulegangen min, men det du kan prøve er å prøve å følge med i timene og gi blanke f-en i damer da, så kan du sikle etter jenter i friminuttet, det fungerer for meg foreløbig ;)

Lenke til kommentar

Snakka akkurat med eksen på telefonen... Hu hørtes rusa ut. Tror det har gått snart to måneder med blåvalium hver dag der i gården. Håpa hu hadde greid å slutte jeg. Liker ikke å se henne sånn. :( Er jo ikke min buisnuiss lenger men det gjør likevel vondt å vite at hun sliter sånn

Lenke til kommentar

Betalte litt ned på gjelden min i dag. Det er ikke så mye i grunn. Har 800 kr igjen..men alle pengene eg tjener i ferien vil jo gå med til å betale det. Og da har jeg ikke penger til å finne på noe gøy..og når kjæresten min er vekke så..jah jeg holder på å kjede meg ihjel. Trene kan jeg heller ikke siden det har snødd.. :(

Lenke til kommentar

Jeg hater mat! Den bestemmer over meg, også går den ned i magen og blir fett og bæsj! Æsj! Jeg er en hvit, svær ballong som disser rundt med det ekle fettet mitt, og jeg vet at man blir stygg av å spise! Jeg er allerede stygg og feit og det er faen ikke noe å gjøre noe med! Jeg vet at folk ser på meg på gata og tenker at jeg er en overvektig parasitt som burde slanke meg før jeg får slag, at jeg burde spise agurk og gå på aerobics som alle andre sunne, normale mennesker! Men jeg er ikke normal for faen! Jeg er feit og det er faen ikke din sak! Jeg driter i dere okay? Jeg driter i alt, særlig når jeg vil spise. Da farer masse jævla stemmer gjennom hodet mitt som sier ”ja!” og ”nei!” og det ender i et hælvettes matras som er så deilig! så kommer en drittfølelse og jeg ligger i sengen og kjenner den ekle kroppen min bli større og større. Mer og mer hvit ballong.. skulle ønske jeg var bulimiker. Men det er jo faens umulig å kaste opp på kommando! Jeg roter og roter nedi halsen, nærmest river av den forpulte drøvelen, men det hjelper ikke. Også blir jeg bare kvalm og dårlig og må ligge i den skitne, stygge fittesengen min som knirker hver gang jeg beveger meg. Derfor prøver jeg å ligge helt stille, nesten ikke puste, men den knirker likevel.Vet dere at egentlig føler jeg at det er en tynn person inni alt fettet, jeg er egentlig tynn inni, skjelettet og sånn.Noen ganger knuller jeg. Det er like kvalmt det og. Så går han, det gir jeg faen i. gidder at han skal se på meg likevel, jeg er stygg.Og jeg vet dere tenker at jeg vil at dere skal syntes synd på meg, og dt stemmer ja! For der er synd på meg og jeg syntes synd på meg selv! Jeg hater hele fittefaenskapen! Og jeg anklager dere og hele verden for at jeg er feit, og ingen som er pene kommer noen gang til å elske meg! Så hold kjeft! Jeg har lyst til å klippe og klippe av hele den satans svære kroppen min! jævla drittsekker! Alle sammen!

Lenke til kommentar
Jamenn så jobb da Seether :dontgetit:

 

Det er faktisk sånn folk får penger, måk snø, rydd i husene til folk  osv...

5670980[/snapback]

Jah, og det skal jeg og (som jeg skrev isted) Skal vasket 2 dager, gjøre utearbeid og servere i et lite selskap. Det er bare så drit å bruke ferien til å jobbe når jeg ikke får noe glede ut av noen av pengene..

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...