Gå til innhold

Den store GTA San Andreas-tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Alt ligger nok til rette for at det nok blir et jubelår for gta. HL2 er nok mer folk som har på ønskeliste en folk som kjøper det. Ikke fordi 450,- er for dyrt men de 5000,- for å få en god nok maskin svir litt mer i studentkassen.

 

Men 9.9IGN og 9.6 Gamespot.

 

Og grafikken og frameraten er ikke fikset noe særlig opp....Lenge leve spillbarheten :w00t:

 

Half Life 2 vil nok få mye bra kritikk...Istedenfor å krangle om hva som er best så kan vi prise oss lykkelige over at to kjempespill er rett rundt hjørne. :dribble:

 

Halo har jeg aldri spilt. (Har ikke x-box eller god nok data) Men det er nok mange som gleder seg til det også. Tviler ikke på at det blir årets spill på X-box. Siden San Andreas ikke kommer på den før sommeren :tease:

Lenke til kommentar

Woho, bare to dager igjen til release :D Tror jeg kommer til å få sove i natt, men imorgen natt tror jeg det blir hakket værre.

Lurer meg på om spillene kommer til å være rensket ut av butikkhyllene etter bare noen timer, må på skolen først ser dere, og er redd for at de er utsolgt "all over the place" når jeg kommer. :ermm:

 

Jaja, uansett....*glede seg max* :dribble::w00t:

Lenke til kommentar
Good and bad news everyone!

The good first:

det står Levert,ikke betalt på GTA:SA hos meg

 

Bad News:

Jeg var innom Gamesmix og så dette:"På grunn av vareopptelling sender vi alle ordre som er bestilt 27/10-29/10 ut mandag 1 november."

Det er kjipt for de som har bestilt det spillet i dag ass! Men GTA: SA er allerede sendt, med litt flaks har vi det kanskje allrede i morgen. Men sjangsen for det er vel 1 til 1000! ;)

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...