Gå til innhold

Spørsmål om sykkeldekk


SnowDOG_

Anbefalte innlegg

Hallais.

 

Vet dere om det er stålvaiere/tråder inne i sykkeldekk gummien slik som det er i bildekk?

 

Dere som kjenner meg vet at eg har hund og greier. Anyways en ting han elsker å leke med er å henge fra fra tau som er bind opp på et tre eller noe men nå er gutten blitt 10mnd og kjevemusklene er blitt meget sterke og han ødlegger ting fortere en fan f.eks idag så fant eg en gammel ball som eg hadde og han punkterte den med ett tygg. Eg bindte ballen til ett tau og hengte den opp så han kan hoppe opp og bite seg fast men ha rev ballen i stykker på bare minutter. Eg ser at noen binder opp bildekk men så har eg lest at enkelte hunder har knekt/ødlagt tennene sine siden det er stålvaiere inni selve gummien så derfor vil eg ikke bruke bildekk.

Endret av SnowDOG_
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Disse ståltrådene dere nevner her, kalles "kord". Noen kaller det strie, men det var bare i gamledager at det faktisk var strie, på bildekkene. Sykkeldekkene, derimot, har fortsatt denne strien. Sykkeldekk og mopeddekk, har normalt ikke kord av ståltråd, men, som sagt, av strie.

 

 

 

(Ble litt rotete forklart, men du/dere skjønner sikkert hva jeg mener)

Lenke til kommentar

Du har vel vanligvis en streng der felgen og dekket "henger sammen". i midten, der det er streng på bildekk, er det vel som regel kevelar på sykkeldekk.

 

Btw. Hunder tar som regel kenkken på baller ganske fort om de ikke er helt full av luft. Skaffer du en ball og pumper den masse opp kan du risikere at den varer i mer enn 5 minutter.

Lenke til kommentar

Et trillebårdekk har akkurat samme greia. En fin test er og brenne dekket, så ser du hva som er inni :roll: Ta heller en tur til noen som driver salg og eller regummiering av dekk. Få tak i en gammel slange til en traktor evt noe annet ren gummi. Legg den i noen dobblinger. Da kan jeg love at han får noe å bite i! :D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...