Gå til innhold

Er noe galt her?


Anbefalte innlegg

Da jeg tydeligvis ikke får noe svar her må jeg nesten bare be en administrator om å lukke emnet. Dette ble for useriøst hvis det uansett ikke er noen som tror meg.

Hvordan kan du regne med å få svar, når du ikke vil gi noen svar selv da? Og jeg kan ennå ikke se hva som er så useriøst, hvis det ikke er deg selv du mener :hmm:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Grunnen er at det ble mer fokus på at jeg skulle bevise det jeg påsto enn å besvare spørsmålet. Derfor ba jeg en administrator om å lukke emnet. Så hva var galt med det? Jeg trenger ikke å bevise noe som helst hvis jeg ikke vil. Bruke lang tid på å legge opp bilder og lignende bare for å få "lov" til å få svar? Det er for dumt!

Endret av Chronosphere.X
Lenke til kommentar

Hva er det du vil ha hjelp til?

Hvis du kan dokumentere at du har en P4 med boxed kjøler @ 4,5 ghz med et bilde eller to + at det er store ytelses økninger i cpu baserte test programmer så er det ikke noe galt, bortsett fra at du har fått en VILL prosessor.

 

Så at du dokumenter det er nødvendig for at du skal få den hjelpen du søker.

Lenke til kommentar

For å svare best mulig på spørsmålet ditt:

Ja sannsynligvis er det noe galt med temperatur sensoren, en enkel måte å teste dette på er å ta på kjøleribba. Du vil fort kjenne om den er varmere eller kaldere enn 37 grader. Er den varmere er det noe galt og det vil nok være best å innvestere i en ny sensor slik at du ikke svir cpu-en din.

Lenke til kommentar
Da jeg tydeligvis ikke får noe svar her må jeg nesten bare be en administrator om å lukke emnet. Dette ble for useriøst hvis det uansett ikke er noen som tror meg. Håper at en administrator lukker dette snarest mulig. Takk!

du ville blitt tatt mer seriøs hvis du kunne bevise de svimlende utsagnene dine...

Lenke til kommentar
  • 7 måneder senere...

Ok, folkens.

 

Jeg har en forklaring på dette så jeg slipper å være en hakkekylling i forumet her.

 

Jeg sendte kortet til MSI for at de skulle ta en titt på det, og innen to måneder fikk jeg vite at bushastigheten på hovedkortet har blitt vist feil. Når den viste 4,7GHz var hastigheten egentlig ikke mer enn ca. 3,4GHz.

 

Hovedkortet er nå byttet, og fungerer veldig godt nå. Ingen problemer i nærheten av de jeg hadde før.

 

Nå over til dere. Dette var ingen skryte-tråd, men jeg regner med at dere kun får med dere det dere vil. Greit, jeg gjorde en feil ved å si at jeg skulle ta bilder av det, men det var ikke poenget med tråden. Når jeg senere ber om at dere skal slutte å spørre om screenshots får jeg en skikkelig skyllebøtte. Takk for at dere kunne bruke deres evige kompetanse til å kaste dritt i stedet for å hjelpe meg med problemet mitt.

 

Hvis man vil ha hjelp må man prøve seg andre steder. Her finner man kun desperate overklokkingsnerder som er så trangsynte at det halve kunne være nok.

 

 

Takk for meg... for alltid! :hrm:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...