Gå til innhold

Hovedkortet som har monga seg ?


medlem-40751

Anbefalte innlegg

Jeg skulle bygge pc for en bekjent da følgende skjedde: jeg satte sammen delene og alt så bra ut, men da jeg skulle starte pcen forble skjermbildet svart. Viftene surrer og går, men jeg tror ikke harddisken starter. Hører 0 fra den.

 

Er det hovedkortet som har gått ? Jeg satte nemlig inn en for mye av de "soklene" som skal sitte i bunnen av kabinettet (de man fester hovedkortet med). Hørt at det ikke er helt bra sad.gif .

 

Men uansett, er det noen måte jeg kan finne ut om det er hovedkortet eller CPU'en som har blitt ødelagt ?

 

Takk på forhånd

Endret av Mjausann
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Den 4 pins saken, er ikke det til INTEL prosessorer da ?

Jeg har en amd prosessor i min pcen jeg. Jeg har bare hørt at det er til intel prosessorer, men er dere sikre på at den skal brukes til amd også ? Har nemlig ikke satt den i :) Men da jeg prøvde (med alle skruene i vel og merke) startet dem opp bare litt, for så og skru seg av igjen :\

 

Takk for responsen =) Settes pris på

Endret av Mjausann
Lenke til kommentar

okei, nå prøvde jeg og sette i den kontakten igjen. Jeg hørte at det ble liv i harddisken og sånn, men den skrudde seg av etter bare ca 2 sekunder. Og da gikk det heller ikke an og sette den på igjen med en gang, den måtte "roe" seg ned litt igjen. Har forresten også et sånn jalla q-tec kabinett, hvilket jeg har hørt ikke er helt kanonbra :whistle:

Lenke til kommentar

okei, nå prøvde jeg og sette i den kontakten igjen. Jeg hørte at det ble liv i harddisken og sånn, men den skrudde seg av etter bare ca 2 sekunder. Og da gikk det heller ikke an og sette den på igjen med en gang, den måtte "roe" seg ned litt igjen. Har forresten også et sånn jalla q-tec kabinett, hvilket jeg har hørt ikke er helt kanonbra whistle.gif

Skal ikke se heeelt bort i fra at det er psu'et som har skylda her wink.gif

 

Kjøp et litt bedre ett, som f.eks chieftec sitt?

Lenke til kommentar

asso, "kjøp en ny psu og se om det funker" er ikke akkurat en løsning her ;o Kan jo være flere ting som har monga seg. Ikke veit jeg. Men asso, må jeg ha i den 4pins saken ? Eller er det bare til intel prosessorer ?

 

Noen som kan hjelpe meg med det spørsmålet ? smile.gif

 

Pga at hvis den skal stå i.. da er det noe alvorlig galt !

Den er lur å ha i siden cpu'er i dag trekker endel strøm, uansett om det er intel eller amd. Dessuten, hvorfor er det no "alvorlig galt" hvis den skal stå i når det faktisk er laget kontakt til den på hk?
Lenke til kommentar

Du ække så dum du rolfus, jeg har nemlig bare satt den i et sted der jeg trudde den passa, men asso, hvis jeg har satt den i feil, så har jeg også satt cpu vifta feil vei... :roll:

 

Delene er forresten fra komplett.no

 

og en ting til, jeg leser i Hk manualen at det er 2 steder der cpuvifte kabelen passer: Det er cfan1 og nbfan1, jeg hadde den i nbfan1.. not right right ? :w00t:

Endret av Mjausann
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...