Gå til innhold

Den store Locomotion- og Transport Tycoon-tråden


Anbefalte innlegg

Akkurat. Håper de planlegger en lignende forlengelse av Locomotion, og fikser en del av småproblemene i samme slengen.  :yes:

Det er nok intensjonen å tjene mest mulig penger ved å selge spillet to ganger, slik som man ofte ser med DVD-plater med og uten ekstramateriell.

 

Jeg fant dette om Transport Tycoon Deluxe på the-underdogs.org:

One of the most fun business strategy games ever made, Chris Sawyer's Transport Tycoon Deluxe is a great update of the earlier-- and also underrated-- Transport Tycoon game released in 1994. The Deluxe version adds multiplayer options, complete world editor, three new world environments (sub-arctic, sub-tropical, and toyland), newer vehicles and structures (e.g. maglev and helipads), customization options, and a stronger AI.
Endret av alexf
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Det finnes entusiaster som har organisert en underskriftskampanje i den hensikt å fremskynde en eventuell patch/tilleggspakke til Locomotion. Interesserte kan skrive under her.

Hmm.. er det ikke best å la utvikleren få tid til å gjøre det som trengs da? Om utgivelsen av patch'en kommer før den er ferdig er vel litt av poenget borte? ..eller? Ja, noen feil vil være fikset, men ikke alle. En stund senere må det jo da komme en ny patch. :hmm:

Lenke til kommentar
Korleis skal eg få mange tog til å gå i sirkel rundt her utan at dei begynner å kjøra feil veg, pluss at dei ikkje blir ståandes å gjera donuts på stasjonen sålenge eit anna tog går foran dei i sporet?

Sett opp enveissignaler med rimelig mellomrom, omtrent like langt som hvert tog. På denne måten sikrer du at toget bare kjøre den veien det har lov til, i tillegg til at togene følger etterhverandre etterhvert som seksjonen foran dem blir ledig.

Lenke til kommentar

Her er noen av byene mine. De små er Beginner brettet, mens

de andre "større" bildene er over et større brett. Jeg har

problemer med å gå i underskudd straks jeg setter igang mange

trikker :) Dette spillet er virkelig morro, men det mangler

liv i gatene.

 

Sikkert mange her som har spilt SimCity4? Det burde være mere

på den måten. Der kan man se mennesker gå på fortauet osv. Her

i Locomotion er det liksom litt for tomt om man ikke setter på

en hel haug av busser osv.. :) Det skulle vært mer simulert trafikk

i gatene for å si det slik.

 

Screenshot1.jpg

 

Screenshot2.jpg

 

Screenshot4.jpg

 

Screenshot5.jpg

 

Screenshot6.jpg

 

Screenshot7.jpg

 

Screenshot8.jpg

 

Jadda, jeg har bygget i hytt og pine :)

 

Michal

Lenke til kommentar

Greie bilder, men vi har en greie mot tråder med masse bilder i her på forumet, så om du ville lage linker til dem i stedet trur jeg mange ville blitt glade her. =)

 

Synes ikke det å stresse Sawyer for å få ut noen patch/addon er veien å gå, han skal ha cred nok for at han gidder å gjøre dette så godt som på egen hånd. Men tanken på en Locomotion Deluxe gir definitivt vann i munnen. Håper bare i så fall at han har baller nok til å overraske, ikke bare lage en kopi av den forrige Deluxen.

 

Men såpass stoler jeg på hr. Sawyer. =)

 

Noen som vet om det går an å eksportere musikkspora? Tanken på Techno Torture eller Soaring Away som ringetone holder på å drive meg gal, det ville vært genialt. Uansett skulle jeg gjerne hatt de spora og noen til i playlisten, men de er jo ikke i noe kurrant format. Noen tips?

Lenke til kommentar
Her er et godt eksempel på hvorfor noen av oss ikke spiller med AI på

 

ADVARSEL: stort bilde

Sant. Holder på med 'Snowy Heights' nå. Har kommet 12 år ut i spillet. Det hakker noe sykt, og det er ekstremt vanskelig å holde oversikt over hva som skjer. Legger ved et bilde for å illustrere.

 

Skisenteret på toppen av fjellet ser ut til å være det første hver AI bygger til. Flere har gått konkurs pga. svært tvilsom jernbanebygging opp til det stedet.

 

Satser på at det kommer noen nye fly i løpet av kort tid, så jeg får satt opp nok ruter til å nå 80%.

post-184-1096387046_thumb.png

Lenke til kommentar

Huff, ser ikke noe morsomt ut det der nei :-(

 

Lager scenarioer selv nå, enten uten AI, eller AI som ikke kan bygge jernbane.

 

 

 

 

Hehe, driver å lager en togbane nå. Går til tre byer foreløpig og har kosta meg sikkert snart fire millioner å bygge banen uten stasjoner eller tog. Skal gjøre den ferdig i morra, kanskje upploade noen bilder

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...