Gå til innhold

Den store Locomotion- og Transport Tycoon-tråden


Anbefalte innlegg

Det var ikke i hovedsak dobbeltspor jeg tenkte på, men det fungerer nå sikkert enda mer knall med de. Må prøve så fort jeg får tid.

 

En annen ting jeg kom til å tenke på her om dagen er størrelsen på brettene. Etter min mening burde de være 10 ganger større.. om ikke enda større. Ferre byer og ferre resurser også. Hadde i mine øyne blitt mer realistisk da.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

det er moro å se at så mange folk her på forumet spiller locomotion :yes:

Har selv spilt det i flere uker nå og spillet er rett og slett like vanedannende som gode gamle ttd..

 

Er det forresten noen som har fått byene til å vokse over 50k? min største by er "bare" 45,3k og vil ikke vokse mere ser det ut til..

Lenke til kommentar

har bare ett problem med locomotion, f.eks. kjemikalier og olje kjøres på samme vogn, når ei ska frakte olje og setter at den skal vente på fullt lass står den og venter på at vognene skal lastes opp med kjemikalier.. noe som er veldig irriterendes. Så er det noen som vet om det går ann å stille om slik at vognene skal lastes med olje og ikke kjemikalier?

Lenke til kommentar

Noen som vet når tellingen av antall dager i frakt på en vare begynner? Er det når varen kommer på toget eller når toget forlater stasjonen. Jeg har ikke fått mulighet til å sjekke dette på egen hånd enda.. Om tellingen starter når varen kommer på toget, så er det vel mest lønnsomt å sende toget i vei og ikke vente på full load.. eller?

Lenke til kommentar
Så er det noen som vet om det går ann å stille om slik at vognene skal lastes med olje og ikke kjemikalier?

 

Hold inne '+' og velg oil.

 

Noen som vet når tellingen av antall dager i frakt på en vare begynner?

Leveringstiden begynner når første vare/passasjer blir lastet ombord på toget. Det er derfor ikke gunstig å vente lenge på 'full load'. Det beste er å ha flere tog på samme linje, slik at service raten blir høyest mulig.

 

Leger ved et bilde som viser oversikt over 'Cargo Payment Rates'. Som du ser er passasjerer mest profitabelt, men synker også raskest over tid.

post-184-1096026198_thumb.png

Lenke til kommentar
spillet hadde blitt mye bedre hvis man kunne kjøpe opp konkurentenne.. da hadde den greia med at du kan spille med 14 motstandere faktisk vært litt mere aktuell.. sånn som det er nå er jo hele meining med og ha konkurenter borte.. er håpløst og få dem til og gå konkurs ...

Regner med at det kommer en patch om ikke lenge (månde eller to)

 

Som fikser på en del ting.

Lenke til kommentar

Er helt enig i at AIen er helt på jordet her, men den er litt søt innimellom, da. Jo flere kokker jo mere søl, ser det ut som.

 

Men jeg sliter ennå med byer som bare flyter utover. De henger jo ikke på grep. Jeg tenkte jeg skulle et brett med norske stedsnavn plassert i forhold til hverandre (landskapet er ikke formet etter Norge, tar det en annen gang), for ordens skyld - jeg skrev på navna etter størrelse og plassering. I 1915 (altså etter 15 år) er Voss, Aurland, Geilo, Gol, Bryne og Stavanger bare en svær klump med by, på tilsammen en rundt 150.000 innbyggere. Dette burde kanskje modereres litt. :\

 

MEN; T-bane her = fullstendig, komplett, unektelig og definitift 100% GENIALT. Bare å grave ned sporet og bygge i vei under byene. Suverent.

Lenke til kommentar

En ting jeg skulle ønske.

 

 

De bruene der man kan ha svinger og videre og samtidig ha maks fart på togene er veldig uoversiktelige hvis man skal ha lys og junktions osv på dem. Skulle ønske man kunne trykke på en knapp som fjerna alt det stålet til man hadde fiksa nettverket. Trått å holde på med det som det er nå ...

Lenke til kommentar
De bruene der man kan ha svinger og videre og samtidig ha maks fart på togene er veldig uoversiktelige hvis man skal ha lys og junktions osv på dem. Skulle ønske man kunne trykke på en knapp som fjerna alt det stålet til man hadde fiksa nettverket. Trått å holde på med det som det er nå...

 

Har hatt det samme problemet. :)

 

Er ikke sikker, men jeg mistenker at Maglev kom først i Transport Tycoon Deluxe.

 

Akkurat. Håper de planlegger en lignende forlengelse av Locomotion, og fikser en del av småproblemene i samme slengen. :yes:

Endret av Antikapitalist
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...