Gå til innhold

hjelp, dama skal ha laptop...


Glen_

Anbefalte innlegg

Jah, kjæresten vil ha seg laptop, og gjett hvem som har fått det ærerike oppdraget med å skaffe en sånn en... joda, det blei meg, det. Såklart. Jeg har titta litt rundt, og av egen erfaring (hp maskiner som krasjer idet de tas ut av esken :whistle: )og sånt, så faller nok valget på en Dell maskin. De er litt dyrere, men jeg er overbevist om at det er verdt det.

 

Så til det litt mer tekniske.. Ho skal bruke maskina stort sett utelukkende til skoleting. Vi går Medier og Kommunikasjon begge to, så det blir sikkert en del bilde, tekst, film og animasjon. og musikk, såklart. Ikke et doom3 & HL2 monster, altså. Jeg tittet på Dell sine sider, og fant noe sånt som dette:

 

en Dell Inspiron 5160 med:

 

-Pentium 4 2.8 eller 3.0 gHz

-512 Mb ram

-60Gb harddisk

-32 eller 64 mg nvidia GeForce 5200 grafikkort

-dvd/cdrw combo drev

ellers alt standard..

 

noen som har noen fikse ideer eller gode forslag til rimelige eller lure forslag til hardware? alt av software fikser vi på annet vis så det er ikke et issue.

 

håpe på svar her...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Må bare gjenta det jeg sa i en annen tråd...

 

Hvorfor kjøpe P4-Prosessor til dama som sannsynligvis ikke trenger det, men heller vil sette pris på lang batterilevetid og lavt støynivå...

 

Ville konsentrert meg om Centrinoplattformen, evt gått ned på Celeron-M, som ikke er mye dårligere. I stedet for å spille et spill med litt flere fps, får du en maskin som hun kan bruke dobbelt så lenge på batteri i forhold til en P4.

 

Ellers kan du jo vurdere om Mac kan være et alternativ? Damer faller hvertfall for iBook og Powerbook ;)

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...