Gå til innhold

Anbefalte innlegg

En ting jeg hadde hatt lyst til å sett på overklokking.no er fjernstyring til PC-en. en enkel av og på knapp på en fjernkontroll. kan ikke vøre noe vanskelig å få til, men en guide hadde vært til stor hjelp.

 

har tenkt til å prøve det hvis jeg får det til så skal jeg legge det ut et sted, men prøv dere oxo.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Quote:


On 2002-05-05 13:57, Bugaloo skrev:

kosta vel 2-300 tror jeg. trenger egentlig ikke guide. man tar bare de to ledningene som går til den delen som lager lyd og kjører de på powerswitch`en


 

 

er det trygt a?

må du da ha egen strøm til det eller kan det gå på psu'en?

er ikke powerswitch`en en impulsbrter eller no??

sikker på detta.

 

virker litt utrygt.

Lenke til kommentar

Quote:


CFD skrev (2002-05-07 19:37):

Jeg har mekket en IR motakger og programert den til forskjellige ting (starte winamp , spille DVD og andre enkle ting...


 

Jeg kom til å tenke på CU Amiga Magazine som gikk konken for noen år siden. De hadde en artikkel i 1998 som omhandla hvordan en skulle bygge en ir-mottager til Amigaen, slik at de fleste fjernkontroller kunne brukes. Det fulgte med et lite printkort (i bladet!), ei liste over hvilke el-komponenter en trengte og drivere til de fleste vanlige fjernkontroller til tv'er, stereoanlegg ++ De var virkelig forut sin tid både når det gjaldt casemodding og andre gjør-det-selg prosjekter!

Lenke til kommentar

Prisen avhenger vel av hva slags WaveCom modul du trenger, men du kan finne mer om disse på http://www.acte.no. Disse modulene blir bygd inn i alarmer, overvåkningssystemer og en mengde andre ting som trenger å sende eller motta data. F. eks. fjernstyring av varmen på hytta eller i bilen, tekstmelding hvis serverrommet blir for varmt, tekstmelding ved innbrudd hjemme osv. Mener å huske at du får en egen modul med 9 pins COM tilkopling. Noen tegninger har jeg ikke, men det vil jeg da tro finnes der ute et sted.

Lenke til kommentar

Nei nei, nå tenker dere kanskje på skikkelig avanserte og dyre greier.

Jeg så en guide en plass (husker ikke hvor...) de tok bare en gammel telefon og koblet en lader til den, slik at den ikke går tom for strøm :wink:

Så ser vi på pinnene i bunn av telefonen. Der er det nesten alltid en utgang for Mute/handsfree osv. Den sender en styrestrøm på ca 5 volt ut hvis noen ringer til telefonen. Du kan greit finne den utgangen med et mulitimeter. Du kobler deg bare inn på jord med en leder. Jord er vel ytterst der du kobler laderen til. Så er det bare og ringe til du finner strøm. Når du vet dette, så kobler du bare til en gammel datakabel eller lodder fast 2 ledninger som du kobler inn via et rele, og videre til "Wake on LAN" eller hva det nå heter på HK. Så er det bare og ringe til mobilen - den gir strøm, og PC-en snurrer igang. Husk nå og ikke del ut mobilnummeret til så mange... :wink:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...