Gå til innhold

Feilprising på ITButikken, underskriftskampanje


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Makan til pjatt! Jeg har ikke bestilt harddisk fra ITButikken, og ikke hadde jeg gjort det heller. En harddisk til den prisen er helt klart en feilprising, og det er som tidligere sagt lov å prøve seg, men du har ingen som helst rett til å bli indignert når det ikke gikk som du ønsket. De er ikke under noe som helst forpliktelse til å sende ut harddisker til annonsert pris, og å drive med underskriftskampanje under parolen "ta ansvar" blir rett og slett bare grinete og smålig! Grow up! At Microplex (eller hvem det nå var) faktisk forsøker å bligjøre kundene sine ved å yte den ekstraservicen de gjør, bør du heller ta til etterretning, og dermed "belønne" dem ved å handle der heretter.

Lenke til kommentar

hall?! Vis 50 brukere har bestilt gjennomsnitelig 3 hardisker hvær har de tapt ca.100000kr. Og desuten opplyser de om at de tar forbehold om trykk feil/feilprising. Så du har jo sakt ja til at de kunne anulere din orde når du bestiller.

 

Men det kan også være et reklame triks for og trekke til seg folk :hrm:

Lenke til kommentar
Jeg vil derfor IKKE handle hos ITButikken A/S, men gå til nettbutikker som mener at "kunden alltid har rett".

 

Ufattelig dumt å skrive. Det siste slagordet der, "kunden alltid har rett", er noe McDonalds of Bruger King oppererer med, ikke store nettbtuikker! Om du krever å få en harddisk som er åpenbart feilprisa, hvor itbutikken selv tar forbehold om feilprising, til 98KR så har du kommet til feil land! Til den prisen så får du en 10pakning med sokker på g-sport, eller 1kg kjøttdeig på COOP OBS, IKKE en 200GB hdd fra en nettbutikk!

Lenke til kommentar

Nå tipper jeg at de fikk inn bestillinger på, tja, 2000 disker? Kanskje flere? Tross alt var det til alle tider ca. 80 brukere som leste tråden med tipset, og de fleste som skrev innlegg bestilte 4-10 stk hver. Gud vet hvor mange som fikk greie på dette til slutt. Det er klart at de ikke kan gi bort et så stort antall disker...

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...