Gå til innhold

PCI-E..... skjønner ikkeno!


tejas

Anbefalte innlegg

:hmm: Halois.

 

Skal kjøpe ny pc og har tenkt en del på pci-express. Er det verdt det.

 

1. Finnes det hk med pci-e til amd 64 prosessorer.

2. Hvilket skjermkort kan anbefales.

3. Er det virkelig så vanvittig mye bedre enn agp?

 

Fint om dere har noen kjappe svar.... Sitter på webshopen nå :roll:

 

Takker og bukker folkens

 

mvh

Tejas

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
2: 6800 til Doom, X800 til HL2

2.

Begge er raske og gode kort, du blir fornøyd uansett hvilke av dem du velger... 6800 er litt mer fremtidsrettet (Shader Model 3.0)

 

1.

Ja, det kommer snart. SiS sit AMD64 chipset er under produksjon, VIA kommer med et snart, og nVidia med nForce4 før jul.

 

3. Merker enda nesten ingen forskjell mellom AGPx4 og AGPx8, så det tar nok enda en god stund før PCIe gir noen ytelsesforbedrnger

Lenke til kommentar

Det er INGEN forskjell på AGP 8X og PCI-E i skrivende stund. Muligens i "neste-neste" generasjon av spill at det vil være en forskjell .. Men vi får se.

 

Er selvfølgelig bra å gå for det nyeste og beste, men dritt når ikke resten hardware'n kommer i butikkene.. (Få gode PCI-E skjermkort f.eks.)

Endret av djorgen
Lenke til kommentar

Hovedkort med pci-e for amd 64 kommer ikke før i Q4. Da skal etter ryktene å dømme Nvidia komme med Nforce 4, disse HK`ene vil også støtte Nvidias SLI teknologi.

For tiden er det ikke noen ytelses forskjell mellom AGP og PCI-E. Det tar alltid litt tid før teknologien blir innarbeidet (se f.eks på sata) så neste genrasjon med grafikkort som er designet fra grunnen med tanke på PCI-E vil nok ha en fordel i forhold til AGP.

Både X800 og 6800 er veldig gode kort. 6800 støtter mere av teknologien i direct x9. Men siden du spør om PCI-E og AMD 64 regner jeg med at du ikke skal bygge pc i morgen, i og med at Nforce 4 slippes i desember og det trolig ikke blir et stort utvalg av kort som bruker N4 før tidligst i slutten av januar er det vel like godt å vente til neste genrasjon grafikkort. Disse kommer vel i februar/mars tenker jeg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...