DurinVIII Skrevet 27. september 2006 Del Skrevet 27. september 2006 Leste i ett Illustert Vitenskap i dag, og der sto det ett eller annet om at "om 50 år har vi teknologien til å gjøre slike reiser til andre planeter i solsystemet" eller noe lignende. Hvordan i all verden vet de når vi får tak i de forskjellige teknologiene? Lenke til kommentar
Isbilen Skrevet 27. september 2006 Del Skrevet 27. september 2006 Det finnes faktisk folk som jobber med å sitte og forutse slike ting. De går ganske omhyggelig til verks, men selvfølgelig kan det komme andre elementer på banen med tiden. En slik fyr var intervjuet i Dagbladet for en stund siden, han ramset opp en hel haug med ting og når han trodde de ville bli oppfunnet/inntreffe. For eksempel trodde han at vi om 25 år (tror jeg det var) har teknologien til å kunne koble oss til en maskin og leve i en 100% troverdig virtuell verden ala Matrix. Jeg har allerede bestilt abonnement. Lenke til kommentar
SemikolonP Skrevet 27. september 2006 Del Skrevet 27. september 2006 Har vært vært borti noen profiler til brukere som gjerne legger ut msn'en sin, men mailadressen er privat. Hva er liksom vitsen med å ha privat mailadresse, når man gladelig legger ut msn'en? 6943484[/snapback] Hva er vitsen med å legge ut mail-addressa hvis de har lagt ut msn-addressa da? 6943616[/snapback] Delt msn og privat mailadresse? Hvem var det som fant ut: "Osten er jo gul! Da kaller vi den hvitost!" Lenke til kommentar
PT Skrevet 27. september 2006 Del Skrevet 27. september 2006 Hvem var det som fant ut: "Osten er jo gul! Da kaller vi den hvitost!"6955076[/snapback] En fyr med dårlig fargesyn, for den er da vitterlig hvit Lenke til kommentar
Ozelot Skrevet 27. september 2006 Del Skrevet 27. september 2006 Hvem var det som fant ut: "Osten er jo gul! Da kaller vi den hvitost!"6955076[/snapback] En fyr med dårlig fargesyn, for den er da vitterlig hvit 6955198[/snapback] Follow-up: Hvis han så den var gul, hvorfor katle han den hvit ? Lenke til kommentar
Newt32 Skrevet 28. september 2006 Del Skrevet 28. september 2006 Hvordan pH verdi har 'gjennomsnitlig' urin? Er det ikke ganske surt? Bra spørsmål du! Lenke til kommentar
mushi Skrevet 28. september 2006 Del Skrevet 28. september 2006 Har YKK monopol på å lage glidelåser? Lenke til kommentar
Fin Skjorte Skrevet 28. september 2006 Del Skrevet 28. september 2006 Nei du har også KEE som såvidt jeg vet er den eneste rene konkurrenten, men så har du også Minuterie 3M som lager deler til glidelåser. Lenke til kommentar
Jan Skrevet 28. september 2006 Del Skrevet 28. september 2006 har sikkert blitt svart på dette før, men hva er sting? sånn... du løper, så plutselig kjenner du at det gjør vondt i sia, også har du sting. skikkelig vondt, og plagsomt. har lenge lurt på hva man skal gjøre for å få det bort og hva det egentlig er... noen som er så søt og snill og grei som vil svare? 6953431[/snapback] Sting/hold i sida er eit velkjent, men uforklarleg fenomen. Hvis ikkje det er komen nokon nye oppdagelsar no i det siste. 6953526[/snapback] Det er blodtilførselen til nyren(e) som ikke fungerer som den skal, springing kan forusake dette. Hva mr.Crowley snakker om vet jeg ikke. Bedre teknikk og rett kost rett før fysisk arbeid er en måte å takle sting/hold på. Lenke til kommentar
Simen1 Skrevet 28. september 2006 Del Skrevet 28. september 2006 Hvordan pH verdi har 'gjennomsnitlig' urin? Er det ikke ganske surt? Bra spørsmål du!6955324[/snapback] Jeg tipper det er relativt nøytralt. Kanskje mellom 5 og 8. Er det ikke noen her som har litt lakmuspapir og kan teste? Lenke til kommentar
Isbilen Skrevet 28. september 2006 Del Skrevet 28. september 2006 Stikk innom nærmeste skole og bom et på hjemveien ... Lenke til kommentar
Jostop Skrevet 28. september 2006 Del Skrevet 28. september 2006 Hvordan pH verdi har 'gjennomsnitlig' urin? Er det ikke ganske surt? Bra spørsmål du!6955324[/snapback] Jeg tipper det er relativt nøytralt. Kanskje mellom 5 og 8. Er det ikke noen her som har litt lakmuspapir og kan teste? 6955847[/snapback] Må da være ganske nøytralt, ellers hadde det vel ikke vært særlig behagelig å pisse. Lenke til kommentar
Jan Skrevet 28. september 2006 Del Skrevet 28. september 2006 The pH of urine is close to neutral, i.e. 7, but can normally vary between 4.5 and 8. Strongly acidic or alkaline urine may be a symptom of a disease. Lenke til kommentar
spitz Skrevet 28. september 2006 Del Skrevet 28. september 2006 Har YKK monopol på å lage glidelåser? 6955342[/snapback] Som nevnt tidligere i tråden, nei, men YKK er verdens desidert største glidelåsprodusent. http://en.wikipedia.org/wiki/YKK_Group Lenke til kommentar
Kakofoni Skrevet 28. september 2006 Del Skrevet 28. september 2006 Er det sant at ryktinger som man av og til får ide man sovner, er noe hjernen gjør for å sjekke at kroppen ikke dør? 6953875[/snapback] Ok, velkjend fenomen. Det har med at du er på veg inn i REM-fasen (da du drøymer) i søvnen (du husker gjerne ikkje at du sovnar i fasen før), og da sett kroppen igang ein paralyse som skal forhindre at du gjeng i søvne. Med ein gong denne paralysa sett igang, blir søvnen brutt (gjerne fordi du drøymer at du faller, og treffer bakken), og paralysa blir brått slått av. Lenke til kommentar
Krillekongen Skrevet 28. september 2006 Del Skrevet 28. september 2006 Hvor lang er leveringstiden på microplex.no? Lenke til kommentar
Ozelot Skrevet 28. september 2006 Del Skrevet 28. september 2006 I det siste har vi irritert oss over at osten(oppskjært gulost) fra Synnøve Finden har vært så innmari vanskelig å bruke (ta et og et flak). Hva er det de bruker mellom osten som gjør den så "upraktisk" som ikke Norvegia gjør ? Lenke til kommentar
Isbilen Skrevet 28. september 2006 Del Skrevet 28. september 2006 Tror ikke noen av de bruker noe mellom skivene, men Synnøves gulost er noe mykere enn Norvegia, og jeg tror det har mye av skylden. Lenke til kommentar
Simen1 Skrevet 28. september 2006 Del Skrevet 28. september 2006 Hodedeler: Da traff jeg jo ganske bra på estimatet Ozelot: Synnøve-ost har en kjip konsistens ja. Nesten umulig å skjære med vanlige ostehøvler. Et triks er å skjære den opp i mindre biter med kniv. F.eks 3-4 biter med kun 1 ostehøvelbredde og så bruke ostehøvel for myke oster. Sånn med bare et smalt skjæreblad og ikke et digert brett. Da unngår man en del klumping. Jeg tror også det hjelper litt å ikke la den bli romtemperert noen gang. Deler man osten og legger alle minus en bit i fryseren så unngår man også at den siste 1/4 av osten må kastes på grunn av mugg. NB. Må tines med plastposen på. Hvis ikke så kondenserer det vann på den og den blir glatt og ekkel. Personlig foretrekker jeg Lanlord eller First Price ost når jeg først skal ha smakløs ost. De er også billige men mye lettere å skjære. Lenke til kommentar
Isbilen Skrevet 28. september 2006 Del Skrevet 28. september 2006 Det finnes en egen Synnøve-ostehøvel som funker veldig godt. Skjærer tjukke, gode skiver. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg