Gå til innhold

Sperrer netcom for operatør?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Opplåsing av telefoner som er forsatt innanfor bindingstida (12mnd etter kjøp) er brot på vilkåra for kjøpet og kan resultere i avbrudssgebyr på 600,-

 

Og får alle "smarte" folk som som trur dei har ingenting å frykte viss dei må levere inn telefonen. Selskapet som administerer utfører servicen for netcom på kontanttelefoner er også same som utfører "vanlig" service for telefonene. Altså servicelevering utanom det som skulle ha vore rett vei havner som oftast hjå same selskap likevel.

 

Så resultatet kan faktisk bli at du får 600,- i faktura for å få ut telefonen tilbake frå service sidan du hadde låst opp telefonen.

 

Datating: Netcom har låst kontantkort telefonene sine ganske lenge, og har i det siste begynt å låst nokre abo telefoner også. Noko dei ikkje har gjort før men har starta med det siste året

 

 

mvh

Jan Eirik

Endret av Jankee
Lenke til kommentar
Opplåsing av telefoner som  er forsatt innanfor bindingstida (12mnd etter kjøp) er brot på vilkåra for kjøpet og kan resultere i avbrudssgebyr på 600,-

Nå kommer du med masse feilinformasjon. De fleste utsalgsteder har INGEN form for kontrakt eller avtaler som må godtas for å gjennomføre et kjøp. Det er derfor ikke mulig å bryte en kontrakt/avtale. Hvis du kjøper en telefon med abonnement, er det heller ingenting nevnt i kontrakten om operatørlås.

 

Og at det blir sjekket når telefonen leveres på service er nok også tull. Det er umulig å sjekke på selve telefonen at telefonen har vært låst. Dette må i så fall sjekkes opp i et eventuelt IMEI-register over telefoner Netcom har kjøpt inn med operatørlås. Dette gjør de høyst sannsynlig ikke, i så fall er det for å skaffe seg statistikk - ikke for å "faktuerere" kundene.

 

T-mac1: Du setter inn et sim-kort fra en annen operatør. Er det SE kan du sjekke status ved å trykke: >*<<*<* (pilene = joystick til siden). Da kommer du til en meny med status for SIM-lås (hengelåsen indikerer om den er på eller av). Hvis du ikke har telefonen, står det som regel et klistremerke på esken som sier at den er låst.

 

Orjanp: Mobyson fungerer ikke i Netcom-låste mobiler.

Endret av GeeZuZz
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...