Gå til innhold

Hva er LAN?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er dårlig gjort å svare så teit på et så fornuftig spørsmål ! Skal vedde mye penger på at veldig mange av dere ikke visste hva det var når dere var 11 år !

 

LAN Står for Local Area Network. Og da er LAN Party en slags "fest" som man kommer sammen med venner og bekjente og setter opp et lite nettverk.

 

(Nettverk er kort sagt en gjeng med pc'er som er kobla sammen).

Når de er koblet sammen kan man spille spill sammen, dele filer med hverandre osv.)

 

Hvordan du kobler de sammen kan du søke etter her på forumet.

 

Stå på ! :D:yes:

 

EDIT: Vell, akkuratt som Goophy sa det :p ehe .. heh :blush:

Endret av Nicklas
Lenke til kommentar
Men det går da an å lese litt rundt om på "LAN-parties" lissom...! Laaknor har jo mang en gang beskrevet et "LAN" eller et "dataparty" (og forskjellene!)! ;)

Noen som har lagt merke til at jeg har åpnet munnen i hvertfall...... (eller trykket på tastene :p )

 

 

Enkelte mener at LAN-partyer == masse gamere som sitter å spiller sammenhengende i f.eks. 48 timer, og at et dataparty er når man samles rundt datamaskiner for å være sosiale med hverandre, gjerne med underholdning på scene ol.

 

 

Selv mener jeg at dette kommer ann på deltagerne, og ikke hva arrangørene velger å satse på. Det er deltagerne som velger å flytte seg vekk fra PCen og prøve å sjekke opp kantinebertene, eller se på bandet som spiller på scenen. Har vært borti alt for mange "datapartyer" hvor CS-fjortissene blir sinna på arrangørene over at de spiller musikk over høytalerne når de prøver å spille en match.

 

 

Men on topic: LAN/Dataparty går ut på å samles med datamaskiner som emne, spille, chatte, piratkopiere (nei fysj da!), sove lite, drikke mye cola/battery/bawls/whatever og å ha det GØY!

 

 

Mvh

Lars Åge "Laaknor" Kamfjord

Sekretær GlobeORG

Admin @ GlobeLAN(.net)

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...