Gå til innhold

hva telenor har gjort mot firmaer gjennom årene! please les!


Anbefalte innlegg

gasnor asa, en av norges eneste leverandører av naturgass...

kan minne på den gangen telenor stengte av nødtelefonene som brukes hvis noe går galt på lng ( flytende naturgass ) anlegget deres pga dere mente de ikke hadde betalt regninga på EN mobiltelefon. greit nok å stenge av, men uten beskjed eller advarsel er langt fra greit. de har i alle år betalt alle regningene punktlig, men den gangen de glemmer det så stenges alt av på sekundet, ikke bra policy fra telenor sin side. Etter nærmere undersøkelser viste det seg at gasnor asa nemlig har betalt for mye og at faktisk telenor skyldte dem penger..

eller den gangen dere skiftet oppringingssnummer til serveren deres, UTEN å gi beskjed, slik at i en uke hadde de problemer med internett og måtte til slutt betale for å få datakyndige til å undersøke problemene, de fant ingenting ut men tok seg godt betalt, da min far da ringte og ga beskjed til telenor om problem med serveren fikk han så beskjed om at de hadde skiftet nummer...

good going...

en annen gang leverte de inn en mobiltelefon de ikke ville ha lenger, telefonen var påslått med telenor abonnemang, denne ble levert til telenor kontoret.

etter en stund syns de det var litt rart at de fikk en mobiltelefon regning på 6000 når denne mobilen ikke skulle eksistere lenger!

da de ringte nummeret tok en forbanna bergenser telefonen, det viste seg at han hadde stjålet mobilen fra telenor kontoret (gudene må vite hvordan)

da de ringte telenor for å klage og kreve pengene tilbake som de i flere måneder hadde betalt, ble de ledd av, telenor nektet å betale..dette varte da i 2 timer, for de ombestemte seg fort da de ble oppringt av sjefen i gasnor som truet med å si opp hele abonnemanget samtidig med hydro som eier gasnor.

konklusjon, telenor kan brenne i helvete.

 

 

 

[ Denne Melding var redigert av: AzTm på 2002-05-02 11:17 ]

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvordan kan vi vite om det er sant? Jeg har aldri hørt om det...

 

Ikke for å forsvare Telenor. Jeg har selv Telehor Adsl, og hater de, men det begynner å bli mange rare anti-telenor-innlegg her, og jeg synes de bare bygger på seg mer og mer...

 

Snart får vi vel høre at de går rundt og dreper folk som ikke betaler...

 

Men er det sant, bøyer jeg meg i støvet og har enda en grunn til å si opp mitt ADSL-abonement.

Lenke til kommentar

og hvordan skulle du ha hørt om dette ?

det er standard tabber fra telenor.

gasnor asa består uansett av 14 medarbeidere, men eies av norsk hydro og statoil.

 

 

vil du kontakte min far på gasnor asa så send meg en mail på [email protected] så får du hans telefonnummer, han vil mer enn gjerne bekrefte dette.

 

[ Denne Melding var redigert av: AzTm på 2002-05-02 11:23 ]

Lenke til kommentar

Hallo !?!?

 

Det er ikke det at din historie ikke er til å tro på, men å prøve å få oss til å tro at din pappa har makt over styret i Hydro og Statoil til og med er så dumt at jeg bare må legge nedpå for å le. Kritiserer ikke din fars stilling (Sikkert høyt oppe han), men tror du/dere må revurdere deres egen status med et sånt innlegg.

 

PS ! Fra sikre kilder innenfor Telenor Mobil : Det tar 2 måneder og 3 betalingspåminnelser (med renter) før en telefon eventuelt blir stengt (dette gjelder selvfølgelig bedrifter med solid likviditet.. Er det en sammenheng mon tro ??)

 

Ellers; si til din far og ønsk han lykke til i kampen mot Telenor (Lost case spør du meg)

Lenke til kommentar

En annen historie:

 

Netcom hadde for noen år siden (1999?) en stor kampanje rett over jul, som bl.a. spant rundt et nummer folk skulle ringe for å bestille produktet. Etter noen uker etter at kampanjen starta finner Netcom ut at alle som ringer nummeret blir satt over til en telefonsvarer med en melding om for stor pågang, feil nummer eller noe, jeg husker ikke helt.

 

"Feilen" lå hos Telenor.

 

mvh

Are-Harald.

Lenke til kommentar

Telenor har gjort meget mye dumt ovenfor all de firmaer jeg har jeobbet i, men denne treaden kom for teit ut til at jeg gidder å gi eksempel.

 

 

Noe av infoen som står under nicket skulle ha vært alder, så man faktisk hvet hvilket mentale nivå de som legger ut artikler er på.

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Denne threaden kom svært dårlig gjort, pga. noen av de som kom med sine meninger, viste seg å være drittsekker, og bestemte seg for å mer eller mindre ødelegge threaden. Isteden for å spørre threadstarter om ting som var uklart/hørtes merkelig ut, begynte det med direkte hetsing, og spekulasjon om hvilken stilling faren hans har o.l. Håpløst....

 

Er det ikke mulig å be om mer informasjon- om det som virker uklart, istedenfor å slenge dritt til stakkars threadstarter, som risikerer å få slengt dritt til farens emailadresse?....

 

Syndebukker: Jacquiero (første avsnitt), B|2bb3r (kunne spart seg for denne),

 

[ Denne Melding var redigert av: macklett på 2002-07-19 21:31 ]

Lenke til kommentar

Må si jeg er lite imponert over alle drittungene som lirer av seg den ene søpletråden etter den andre som går på barnslig kritikk til firmaer som Telenor, Nextgentel, Elkjøp, osv.

 

Foreslår at moderatorene rydder opp i dette her ved å slette/stenge tråder ang dette.

 

Dette er da for **** et forum hvor hardware og data skal diskuteres, ikke idiotiske meldinger om hvor "slemme" de ulike selskapene har vært.

Lenke til kommentar

Skjønner egentlig ikke poenget med denne tråden. Hva har det å si om Telenor har gjort det AzTm skriver? Telenor er vel den bedriften i Norge som er mest utsatt for drittsnakk, og denne tråden føyer seg bare til de tusenvis av andre historier. Trenger vi egentlig høre mer? Jeg er ihvertfall mettet på historier (som vi ikke vet om stemmer) om Telenor.

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-07-19 21:29, macklett skrev:

Denne threaden kom svært dårlig gjort, pga. noen av de som kom med sine meninger, viste seg å være drittsekker, og bestemte seg for å mer eller mindre ødelegge threaden.


 

visse personer bestemte seg for å stille spørsmålstegn ved troverdigheten til threadstarter's historie. Man ville ikke ha en ny "ja Telenor er noe møkk tråd". Kanskje ikke så rart fordi:

 

- Innlegget er ikke dokumentert og det er påstander vi heller ikke har mulighet for å sjekke selv

 

- Innlegget har mange rare språklige formuleringer som:

 

Quote:

eller den gangen dere skiftet oppringingssnummer til serveren deres,


 

"dere" er i denne sammenhengen Telenor, men det virker jo som om vi som leser innlegget er telenor representanter.

 

ikke for å være frekk men det virker som en sutrete guttunge syter over at farens arbeidssted har hatt litt tull med Telenor. Jeg ser for meg scenarioet hvor faren kommer hjem og forteller den siste historien han har hatt med telenor, gutten har hengt seg på "hat telenor bølgen" og det faren forteller får det til å renne over for gutten (som selvsagt er glad i pappa'n sin) og så skriver han dette innlegget som blir en blanding av foruminnlegg og brev til telenor.

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-07-19 21:56, tintin77 skrev:

Drittsnakk eller ikke

Telenor har aldri vært noe bra firma spør du meg

Elkjøp like så

Nei og nei store drittfirmaer finnes det for mange av.

Telenor,Elkjøp,Mac Donalds,SAS,DNB,UPC osv

Håper de går konkurs.....


 

Helt enig, dette er kapitalisme på sitt verste!!!

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...