Gå til innhold

Komplett Data


Anbefalte innlegg

Hei

Jeg skal om noen uker kjøpe en ny pc, skal bruke pc-byggeren til komplett data. Det er 2 ting jeg ikke skjønner.

 

1. Hvorfor er prisen pr. del dyrere i pc-byggeren, regnet med at jeg sparte 500 kr på pc'en ved akkuratt de samme delene bare i handlekurven. Og JA, hadde regnet med pc-produksjon på 700kr.

 

2. Det står om mange forskjellige fraktmetoder, en av de er budbil oslo ca. 100kr. Når man går videre mistet jeg det valget og satt bare igjen med valg over 400kr?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Spørsmålet er vel om du har erfaring nok til å bygge selv. Hvis du har bygget før eller gjort diverse oppgraderinger på tidligere maskiner skulle det ikke være noe problem. Men hvis du er "ung og uerfaren" (sign) så er det nok best å få komplett.no til å gjøre det for deg.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Det er litt morro å bygge selv og ikke spesielt vanskelig, i alle fall ikke så lenge du har noenlunde brukbar dokumentasjon på hardwaren din og da spesielt hovedkortet. Ikke vær for brutal og spør i forumet om du lurer på noe, så er det vel et lite håp om at kan klare å bygge en PC. Skal du få litt "peil" på PC bygging osv. så må du jo bare prøve. Det er mange veiledninger for "hjemmebyggeren" rundt omkring på nettet. Prøv å søk litt rundt.

 

Og.. hvis du blir hekta og bruker opp alle pengene dine på å bygge nye pc'er hele tiden så.. er vi en til i gjengen. Skulle vært noe tilbud en slags "avrusning" for folk med PCbyggemani / hardwaremani. Ingen som har planer om å starte noe sånt? Det er vel nok av folk som bruker dette forumet som kunne trenge litt "avrusning"?

 

[ Denne Melding var redigert av: larskrru på 2002-05-10 23:36 ]

Lenke til kommentar
  • 5 uker senere...

Men en ting du må være obs på er at du ved å sette samme sjøl, BARE får garanti på enkelt delene. Ikke på hele maskina. Skulle noe gå til helsikke, kan det ofte by på litt problemer å finne ut av hvilke(n) del(er) som er synder'n. Hvis du lar Komplett gjøre det, er dem ansvarlig for at hele pc'n din funker.

 

På den andre siden er det jo ikke så mye som matcher det å åpne en hel haug av esker, kjenne lukten av nye komponenter. Og det lille sekundet hjertet står stille da man for første gang. "Starter den ? Skjer det noe ? Bilde på skjermen takk! "

 

Hvor var det hardware-terapi sa du ? :wink:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...