Gå til innhold

Skumleste spill EVER?!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Noe som hadde vært skummelt derimot hadde vært et spill med blair witch stemmning og uber grafikk og lyd...

Med på kjøpet fikk du da 3 gratis timer hos en psyokolog :D

 

Men da måtte det være Blair witch project 2, for den første filmen var ikke i nærheten av skummelt, intens stønning i skogen, er vel bare Fuck for Forest på landtur :p

Lenke til kommentar
Det geniale med den filmen er at det bare er stemmningen som gjør den skummel.

Hadde det bare vært så vell. Jeg er ikke den som sovner mitt i en grøsser, men jammen ta sovna ikke jeg under denne filmen. Var nesten ikke stemning i filmen heller, og med tanke på hvordan denne filmen ble laget, forklarer vel det det meste.

 

Noen ungdomme fikk et kamera, telt og ustyr for å filme inne i skogen. Imens sprant regisøren og andre filmfolk rundt å skogen og laget rare lyder og skremte dem litt.

 

Den andre filmen derimot klarte nesten å skremme vannet av meg, den var bra, den burde det bli et lite spill av, etter min mening da :yes:

 

Nå for tiden er jeg ute etter et mega skummelt spill som kan skremme vannet av meg. Er det noen her ute i verden som kan fortelle meg det ultimate grøsse over alle grøss?

Lenke til kommentar

aggg ikke si det, kjenner bare alle hårene på ryggen min reiser seg av skrekk!! :cry:

Har ikke kommet så lang enn å selv takk og lov, hehe sist jeg spilte kom jeg inn til et halv mørkt rom som resten av spillet. Men her kom jeg inn i et rom som lignet mystisk likt et offre rom. Hørte en svak spooky stemme si rundt meg... `Save meee... Saavvee meee...` Så plutselig BAM BAM BAM Dø.. siden den dagen har jeg ikke tørt å sett på spill Coveret en gang :ermm:

Lenke til kommentar

Doom 3...

Selv om spillet er sjukt ensformig(så langt i hvertfall) så skvetter jeg sinnsykt ofte.

Har nettopp kommet forbi den ekle damestemmen som sier "fooooOooolow meeeeeee... over heee-ee-ere...." Og knerta nettopp den kjerringedderkoppen med ett feit foster på ryggen(tror det var stemmen hennes som ropte på meg, skummelt var det i hvertfall).

 

Jeg begynner å gå lei den derre uendelige lange letingen etter PDA's som åpner dører, litt mer variasjon kunne dem godt ha slengt inn i spillet. (Har mye større tro på Half Life2)

Lenke til kommentar
Jg syns at batlefild vietnam er skumelt nok jg tisset på meg når jeg spitle det en gang  :blush:

seriøst,bf vietnam er da ikke noe skummelt!!! :!:

Nei, så absolutt ikke, kansje noen ikke liker slike krigsspill da..folk er forskellig, men jeg trodde da ikke at noen ville synst at BF:V var skummelt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...