Gå til innhold

Bilde-Quiz - Gjett filmen!


Venerable

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har på følsen av at dette kan bli vanskelig, da det er en ikke spesielt god film, den har ingen veldig kjente skuespillere i noen av rollene. Men helt klart en grei film noir, ikke noe over det. Nøkkelen til å finne ut hvilken film det er snakk om er å søke etter Film Noir i farger. Det er ikke snakk om mer enn 4-5 stykk totalt, så det skal gå greit.

Lenke til kommentar
Er som JacEr sier 2002 versonen ja

 

Håper du får muligheten til å se Tarkovskys film en gang, med all respekt å melde for Steven Soderbergh, så er han ikke en filmkunstner på nivået med Tarkovsky (nå tar jeg et lite forbehold i og med at jeg ikke har giddet å sett hva Soderbergh har snekret sammen). Soderbergh har forøvrig en kariere som kort kan oppsumeres med at han til enhver tid har prøvd litt for hardt med å produsere filmer som er over hans evner, dvs. tråkke der hvor Welles, Tarkovsky etc. har tråkket før. Hva er poenget med denne trangen til å lage remakes av det som allerede er gjort mesterlig, serlig ikke når man selv er mediocre. Skal det lages remakes burde det være av gode prosjekter og manus som likevel i sin tid endte som dårlige filmer å kan lages bedre.

 

Synes i hvertfall det er litt problematisk at det ser ut til å bli en trend at man skal lage nyinnspillinger av europas store kunstfilmer, det har jo hvert snakk om å lage 8 1/2 i Hollywood også, noe som ikke kan bli bra.

 

Ironien hadde vel blitt total hvis vi får se en amerikansk versjon av Godards Breathless, med visuelt perfekte biljaktscener perfekt klipping etc. Da hadde filmen kommet tilbake til det den en gang referert til på en delvis ironisk leken måte.

Endret av modin
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...