Gå til innhold

HL2 eller Doom3


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Der er ikke det at det ikke er laget EN tråd om dette før da ;)

 

Men, anyways. Begge spillene kommer til å ha kvaliteter til at de må spilles :yes:

 

Og om det ene no skulle være bedre enn det andre får tiden vise, begge spillene kommer til å bli fantastisk morro. Spiller doom3 no, absolutt verdt tiden og pengene :)

Lenke til kommentar
Altså Jeg syns HL var skummelt, fram til jeg tenkte: "Hvis jeg løper igjennom hele faenskapen så kan det ikke være like skummelt" bare å gjøre det samme i Doom..

HL kommer forresten til å knuse Doom

Haha synes du vrikelig HL var skummelt? Doom 3 er 20 ganger værre jo! Spilte HL for første gang når jeg var 12 og som jeg kan huske var jeg ikke en smule redd av det. Doom 3 er sinnsykt skummelt. Det er et flott spill, men synd at jeg ikke kan nyte spillet i en deilig mørk kveld alene :(

Lenke til kommentar
Altså Jeg syns HL var skummelt, fram til jeg tenkte: "Hvis jeg løper igjennom hele faenskapen så kan det ikke være like skummelt" bare å gjøre det samme i Doom..

HL kommer forresten  til å knuse Doom

Jeg spilte HL (Uplink) første gang som åtteåring. Da syntes jeg det var skummelt. Jeg våget meg en runde alene uten kamerater en gang, men så aktiverte jeg en slags heis, som jeg skulle bruke for å komme videre. Jeg og kameratene mine stussa nemlig veldig på hva man skulle gjøre der. Heisen lagde en "skummel" lyd som først fikk meg til å skru av lyden, så å slå av spillet. :blush:

Men jeg har problemer med valget. Jeg vil veldig gjerne bli skremt av Doom, men er også frista av HLs grafikk, fysikk og muligheter til å drepe dine fiender.

 

Tror det hadde blitt Doom hvis jeg hadde fått velge. :thumbup:

 

Edit: Å løpe rundt uten noe større mål og mening er da gøy!

Endret av Potetfar
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...