Gå til innhold

sms.ac? Hva er det?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hm....her havnet jeg vist feil. Var vist bare et av fjortistopics....dette...

so sorry...

Hva er det du babler om egentlig? Hvorfor gidder du å svare på topics, når du overhode ikke har noe å bidra med?

Jeg sjekket opp om du hadde for vane å svare meningsløst og inkludere begrepet "fjortis". Og det hadde du tydeligvis. :thumbdown:

 

 

Synes folk virker litt unaturlig skeptiske, i ly av ###### stormen. Kan ikke helt se hvorfor å tilby 8 sms gratis om dagen skulle være "for godt til å være sant". Jeg prøvde i midlertid å registrere meg (med et nummer jeg ikke bruker selvfølgelig), men får bare feilmeldingen "That SMS ID has been taken. Please choose another.", uansett hvilket navn jeg velger. Noen andre som har prøvd å registrere seg?

 

Edit: hurra, navnet til et visst sms pyramide-prosjekt blir automatisk sensurert :)

Endret av GeeZuZz
Lenke til kommentar

Jeg var på vei til å registrere meg etter et utall invitasjoner. Men da jeg hadde kommet til steget der jeg skulle bekrefte medlemsskapet ved å svare på en melding, ante jeg ugler i mosen. Jeg så at de hadde flere betalingstjenester, og slik jeg forstod det, måtte du betale for hver SMS du mottar etter gratismeldingene er "oppbrukt". Altså er det et sjanse for misbruk dersom noen finner på at de skal sende haugevis av meldinger til deg for at du skal måtte betale mye. Dog er jeg ikke sikker på om jeg oppfattet det riktig. Uansett så bekreftet jeg aldri medlemsskapet.

Endret av eught
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...